Dobro be uste li krivi klinci ispravate ?
Aj toa ama i ova stavovive i muabetite vi se menjaat vi se vrtat kako soncogled... ili kao amdi bajram partii so menja...
Neznam sega koj e praviot muabet iskreno dali onoj sto tera tet a tet ili po telefon ili ovoj na forumov daj reshetese veke dosta vrti kapa muabet...
Jane pa i ti li be brate brute ?
I ti li najde tamba lamba na forumov, a po telefoni i vo zivo cile mile superiska muabeti najgolemi drugarcinja ?
Kazi be prijatele sto e tolku rabotata so sum ti zgresil ?
Ili sosema obratno koga i da pritrebalo nesto sum bil tuka vo bilo koe vreme... mozda e muabetov fala za eden kup raboti zavrseni... Si mi zavrsil i ti mene eden kup raboti, i stalno sum bil blagodaren za toa i NIKOGAS AMA BAS NIKOGAS ne sum napravil vakov muabet za tebe nitu javno nitu pozadi grb... Vo momenti koga i drugi serele za tebe a slucajno sum bil i jas tamu sekogas sum ripal i sum se raspraval i sum te velical kako licnost... Neznam samo so sto zasluziv vakov muabet ... Ako veke ima nesto stvarno, kako sto imas telefon moj za dobri raboti taka imas i za losi pa ako sum ti zgresil nesto slobodno javi mi se i oteraj me kaj sto ne treba... I nema da se nalutam em zatoa sto bilo licno za mene em zatoa sto sum go zasluzil... Vaka na forum javno i ne izdrzani muabeti i sosema razlicni od onie sto gi terame po telefon i vo zivo, te molam nemoj.
I toa ne samo Jane vo ovoj slucaj, ova se desava megu krapdziite uste od koga znam deka sum fatil krapska trska vo raka, cel zivot vaka tera rabotata...
A ova odnosno vrti kapa muabeti i sosema treto vo zivo se desava i vnatre vo zdruzenieto, a toa bese edna i od najgolemite "iskri" za moe licno napustanje na vaseto zdruzenie, veke dojde do stadium da mi brojat i kolku pati sum se isprdel dul sum bil po riba i odms ko maline decinja vo gradinka trci lazi preuvelicuvaj i TASTAJ!
NA EDEN KOMITA, 2CA KODOSHI !
Toa e MAKEDONSTINA, gledanje vo dvorot na komsijata, a ustvati pod tvojot nos smrdi, i sve ostalo ti smeta...
Momci uzivajte si, peckajte si, labavete se, poveke slivi i sve ke bide ok... Ako vi trebam nesto i za dobro i za loso imate moj telefon, ako nemate kredit titnete ja ke vi se javam ama vakvi muabeti kolku da se potpolni nekoj post dosta se veke...
Pozdrav od srceto na Skopje,
VARDAR TEAM