Незнам сега што ти е целта ? само нема да дозволам да пишуваш невистини и претпоставки...
Не пецам кај што хранам ??? прочитај убаво што пишуваш...па само таму можев и да ловам,немаше друго место
све беше трева,почнав да хранам и да зафрлам и наеднаш се сетивте вие да правите хранилиште до самата линија со мене...зборуваш за коректност ?
пак потенцирам..не пасеме трева...знаеш што сакам да кажам
И јас ништо не коментирав за вашето работење,како мислевте така работевте...не спомнав никаде за разлика од тебе....дека јас сум ти ја пресекол цела страна и дека Мартин те пресекле од другата страна...епа ај да те оставиме сам да пецаш како сакаш..
kolega pred ispadganje da ti objasnam slikovoto
ovoj period za krap ne se hrani, nego se ceka
toa sakam da ti go obrazlozam sto ne mozes da go svatis...
i zapamti,, na najubvavite poziicii desno od tebe, ti ja eba cela rabota so toj skapn spmb na 1,6dlabocina,,,
:
znaci ova ne e mernjew kuriinja i gacki prikazni nego e fakt koj bese taka na natprevarot....
i edno razberi,, mene ne mozes da me p[reseces,,,nego sam se secews
Сакаш само да бидеш интересен овде..ама не ти успева... изгледа те научија
Овој период не се рани него се чека ??? па што раневте ? што не чекавте ? исфрливте трипати повеке храна од мене и сега овде гачки ке кажуваш..
Друго,Вашиот бокс беше двапати ако не и трипати поголем,а за треви и да не правиме муабет..ги немаше воопшто...чисто ви беше стакло и сега од толку гооолемо место вие со спомбот намерно раневте до мене,ама не се лутам јас за тоа..тоа е дел од натпреварот..така мислевте така правевте,ама па што пробуваш сега мене и Мартин да не извадиш криви..демек ние сме те сечеле и ако не бевме ние попара ќе направевте
И едно разбери...ниту сум сакал ниту сум можел да те пресечам,а како би можел кога имаше место за факање кај ти душа сака..150 метра бришан простор..дури и Даниел сам да беше ќе извадеше риба
Sto ne zema civteto,a frlat raketa,kako glineni golubi,skini im gi raketite,i nema ranenje.