www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Вто Ное 19, 2024 7:33 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS115116117118119ELLIPSIS342»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Лига 2014
ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:05 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПет Maр 16, 2012 11:59 pm
МислењаCOLON487
Dule so sto kila pcenka :lollol:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:05 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
pepicarp01 НапишиCOLON
Dule so sto kila pcenka :lollol:
ova god dule ima da rastura....

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:07 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONСре Ное 30, 2011 10:02 pm
МислењаCOLON255
saso НапишиCOLON
Ajde da Ve vidam.
Koj e siguren za vo LIGA 2014 ???
Eve odma odgovor: Prespa Carp Huntersi sigurni!!!

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:09 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON487
Tamu kaj sto fakal lani izniknala pcenka sega
KE si ja sobere za da faka pak :D

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:20 am 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
Rade Rusevski НапишиCOLON
saso НапишиCOLON
Ajde da Ve vidam.
За што сте сигурни Радиша? Аааа, дека ќе се обидете да пецате у лига.
Сакам до мене да се паркираш и да те прашам: "Што фаќаш бе Раде"? А ти ќе ми одговориш:"Крапови".
А јас ќе те прашам: "Колку фати"? А ти онака плаченката:" Ниеден ". А јас пак: "Од кај знаеш дека фаќаш крапови"? :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:21 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
jako e :D

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:28 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONНед Aпр 01, 2012 2:24 pm
МислењаCOLON745
MaximJaki НапишиCOLON
момци незнам што се расправате и толку оштро ја мавате топката...
Значи има еден куп работи како што и претходно напоменав во некоја тема, еве сега пак ке напоменам... ПРВА и основна работа е опремата луѓе, значи не пали муабетот абе купив 3 трски и 3 машинки комплетот ме кошташе 300 евра и СПРЕМЕН СУМ имам опрема, да имаш опрема за на аквариум затоа што е тепсија и се фаќа на релативно блиску и евентуално за ќеиф да идеш да си пецаш слободно... Тоа е прва работа што треба да се разграничи... Едно е дрндупка опрема за слободно пецање, второ е така троа подобра класа опрема која што ќе помине и на некое дружба купче и 2 светлосни години подалеку од ова е КОМПЛЕТНА ОПРЕМА ЗА НА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО !!! Да сум јас некој и нешто во МРФ прва и основна работа за да можеш да се пријавиш во ЛИГА ( затоа што ТИ си потенцијален член и претставник на репрезентација ) е детална проверка на опремата, ако не ги исполнуваш стандардите а тоа е барем 2 комплета трски по натпреварувач... Едни далекубојци или ко што би рекол Јане РТУЧИ, едни со по нормална акција, лонг каст машинки ( е на ова би обратил мнооогу пажња, за да не биде работата ми се распадна машинката и губам риба ради неа и неам друга... ), трета работа без 200 метра пва, 100 пакети јадици, 3-4 котура по 1000 метра конец ( различен дијаметар ) и еден куп друга ситна опрема на АНГРО, нема да имаш теорија да влезеш да натпреваруваш во лига...
Лигата не е мижи татара дружба каде ќе седнеме и ќе љокаме до сабајле, имате и место и време за такви работи колку сакате, во лига МОРА да си максимално посветен и да пецаш идентично како што би пецал и на светско. Секој кој што има план да иде и да се дружи и да си ја сфаќа тотално не озбилно работата не би требало воопшто да се пријави. Е сега ако еднаш ме поебеш и глеам си отишол у лига и си тераш дрндупки, брале за тебе а и за твојот партнер Лига заврши ДОЖИВОТНО!!!

Корбу...
Една работа ќе ви кажам само, не се лажете дека романците ќе ја тераат истата тактика како што ја тераа пред 2 години, ова глава давам !!! Не се прости воопшто луѓето па да си ја тераат истата тактика која што веќе сите им ја знаат, исто како што пред 2 години се деси да пола свет гледа ко теле у шарена врата што направија романците, истото ќе се деси и оваа година! Ќе ја спремаат рибата и ќе ја учат на сосема друго нешто и тоа овој пат едно 10 пати посериозно ќе си ја сфатат работата, зашто старата тактика дебело им е пробиено и голем дел од учесниците ќе го јадат на тој начин што ќе пробаат да ја тераат старата романска тактика!

Второ, од муабети на членовите што беа веќе таму, од странски форуми има точни информации дека брале таму фрлањето на огромни дистанци е МОРАЛНО, ако не те бива во ова имаш доволно време УШТЕ од сега секое слободно време да го трошиш на тоа! И голема дистанца за Корбу не спаѓа 110-120 метра ;)

Трето ФИНАНСИИ,
секаде во секој спорт во цел свет, првите 10 места се резервирани за оние со најдлабокиот џеб, јебига тоа е... нема чааре... 1000 евра што ги збори Јане, веројатно ќе бидат пичкин дим за на корбу и ќе бидат смешни, ( погоре прочитајте метражи на пва и остали ситници и прерачунајте барем тие ситници колку пари искачаат на крај ), за добро опремена екипа за на корбу, зборам за делот од опрема и остали гачки и 3000 евра се малце, бојли прихрани гачки + пари.
Ова се реални цени ако се сака да се има некаква си мала можност за добар пласман, е сега може и со 200 евра да се помине од екипа ама последно место не ти бега... Бидете малце реални и почнете да ги гледате работите како што треба од правата страна и КОНЕЧНО ВЕЌЕ ВО ДРЖАВИЧКАВА НИ НАША МИЗЕРНА БАРЕМ ВИРЕ ИСФРЛЕТЕ ГО ТОА КЛИШЕ убавина МУАБЕТ "БИТНО Е ДА СЕ УЧЕСТВУВА", епа не момци ако веќе сте се фатиле на орото играјте го како што треба и примарна работа нека ви биде НАЈДОБАР ПЛАСМАН!!!

П.с. Админи/модератори мораше без цензура да биде пишано за да се долови муабетот како што треба, извинете за работата што ви ја создадов :D
BRAVO MLADO MOMCE,ova celo vreme sakam da go kazam.Nasite ekipi dva dena pred odenje pravea boili,kupuvaa konci,kupuvaa miksovi,motaa konci dva sata pred natprevar.NE BIVA TAKA.Za nas e samo vojna hunta. :foottap:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:28 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON487
marks НапишиCOLON
Rade Rusevski НапишиCOLON
saso НапишиCOLON
Ajde da Ve vidam.
За што сте сигурни Радиша? Аааа, дека ќе се обидете да пецате у лига.
Сакам до мене да се паркираш и да те прашам: "Што фаќаш бе Раде"? А ти ќе ми одговориш:"Крапови".
А јас ќе те прашам: "Колку фати"? А ти онака плаченката:" Ниеден ". А јас пак: "Од кај знаеш дека фаќаш крапови"? :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
Dule aj kazi kako ke ja soberes pcenkata od tie pozicii kaj sto si ja zasadil?

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 12:39 am 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
pepicarp01 НапишиCOLON
Dule aj kazi kako ke ja soberes pcenkata od tie pozicii kaj sto si ja zasadil?
Ќе ти ја врзам ќелаицата со бодликава жица, една брза, кратка тупаница у стомак, петарда у задница и ќе те пуштам на 15-ка.
Ти спремај се бојли да праиш не туку си се закачил ко караш за пченка.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСаб Феб 22, 2014 1:04 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Феб 28, 2013 11:22 pm
МислењаCOLON652
Secret carp team mak dam ku-bt sigurno.a za kupot 99%

Кон врв

Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS115116117118119ELLIPSIS342»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 10 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum