marti od profesionalna gledna tocka licno od moja strana so 17 god iskustvo,ne deka te mrazam ni najmalku
ama sum iskren,od sto gi poznavam site do 1,,,ne od rekla kazala ,, nego licno, i sum pecal so 80% od niv,,
abe znaes li ti kakvi krapzii ima mk, i na natprevar deka oko ne zatvaraat i ginat na teren,,
eve ti eden pr,, pepi so tebe da go ramnis izgleda vaka,, on da pocne da raboti u ponedelnik, da ne mu se broi ribata, a ti da pocnes od petok do nedela , pa ke te stasaa,,,
zborot mi bese ovoj,, znaci bez ripanje,, i zaboravi ona stra slava,,, se naodgam i jas u nea, iako slika stara ne stvam
pred se ligata e edno golemo druzenje i treba da se sogledaat sostojbite momentalni u mk za taa da se odrzi kako sto treba,,
znaeme lesno e ti imas prai, ke pletis 300 evra kotizacija i ke kupis boili od 1000 e i se ke bide u red, no u taa situacija sam ke fakas,,
sto se odnesuva do svetski sampoinat, sekoja reprezntacija dodatno i naknadno se sprema , sto i toa nosi pari i vreme, za pogolem uspeh,,
ne se zmarajte so riba od 500 kg isterajte ja ligata kako sto treba, podajte raka na najdobrite i podrzete gi, , taka rabtite veke ke dojdat na svoe mesto,,
jas nepecam ovaa god liga, no so celo srce sakam da vi bide ubavo na site i da napravaite rezultat,,nie penzionerite ke pieme rakija na divi vodi
i sekoj e dobrodojden, no neznaci deka ne treba da vlezeme u diskusija koj mozeme i sme spremn da da deme bilo kakva podrska,,
terjte ja ligata ne se zmarjte tolku,, crnicani e dobra voda za natprevar,, a iskreno sega ke vi kazma,, na zabjani, nema kaj da se peca riba od obala,,, sakam da me demantira nekoj za ova,,