www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Вто Ное 19, 2024 6:29 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS102103104105106ELLIPSIS342»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Лига 2014
ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 11:18 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
2017 kaj nas ....

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 12:42 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
JaneMK НапишиCOLON
Јанко„
72 saati na ribnik da se izvadat barem 400-500 kg riba prvo mesto.Tuka ke se vidi koj e psihicki i fizicki podgotven za Romanija.
Imase predlog od Vasil ama dali ke se realizira neznam.

Nemoze da pravis liga na 50 saati a natprevarot trae 72.Јанко„

Најдобро е Капитенот да си стане Селектор, да си ги избере екипите кои беа во Романија 2012, да ги бапне у теретана кај редовниот-јуниор, а у лигата ние да им послужиме како спаринг партнери во три-четири кола по 72 саати. Така најискусните за таа вода ќе бидат и физички подготвени, а верувам дека овојпат ќе го послушаат Нико и ќе си купат од Романските бојли (оние брзите), :ico: ете им спрема брзи пелети. Успех гарантиран.
Јас би играл така. Ако и тоа не успее, не месни нарезак, туку мелено месо и подварок од нив да напраиме ( од некои и чварки ќе испаднат) или пак ќе им понудиме да влечат = зигу-зигу или казан. :lollol:
Шала на страна, има ли шанси Жабени да се добие и дали некој стварно знае дали има простор за патека таму. Мене ми мириса дека само кај Истатов ќе си се подружиме. :D

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 12:47 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Дек 09, 2011 2:36 am
МислењаCOLON2536
ЛокацијаCOLONСтруга
Nikoj od Bitola ne moze da proseta do to Zabeni i da napravi nekoja slika i video za da vidime sto cudo e to?

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 1:16 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Ова треба веке да е јасно дека 3 кола треба да се на рибник и по 72 саати..

400-500-600кг да играат..

само вака ке знаеме кој е кој и што е што..

само со ендуро лига..

Црничани треба да се исклучи одма од игра..

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 1:22 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Aпр 14, 2011 11:43 pm
МислењаCOLON2377
Како што беше планирано во текот на наредната недела ќе се посети рибникот во жабени. Ќе се провери место за патека и ќе се разговара со сопстевниците на рибникот па потоа ќе се знае точно дали третото коло ќе биде на рибник со 72 саати.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 1:22 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
A koj gatrantira deka na Corbu ke raboti istata taktika i toj tip na boili.Krapcinjata od 2kg mozno e sega da stanale 4-5kg,mozno e i fondot na riba da e smenet.Kolku pomnam i 2012 treninzite pokazaa edno a na prvenstvoto sosema treto.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 1:30 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Ме интересира дали има можност да се смени црничани.. и зошто веке не е разговарано на оваа тема со сопствениците на Жабени.. ??

До сега требаше да се знае се.. треба да се има примарен и секундарен план.. вака стои како да чекаме капни лапни..

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 1:32 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Треба да сме шашави да не направиме лига која ке има килажа и издржливост..

И да не работи истата тактика на корбу и да е се сменето пак ке има килажи.. пак ке мора да се издржи.. лигата за ова треба да служи како еден тренинг плус.. а не да ловиме капни лапни.. 50кг првиот по коло..

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 3:07 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maр 15, 2012 10:56 am
МислењаCOLON716
Korbu e definitivni domakin.Ova treba da znaci deka Crnicani ne dovaga vo predvid za liga.
Dali imame alternativa,dali Zabeni moze da gi ispolni kriteriumite za soliden natprevar,dali stvarno ima tolku mnogu riba kako sto se zbori i dali ima uslovi za natprevari.
Se mi se cini deka realno nemame voda za takov predizvik kako sto e Korbu,daj boze da gresam.Ostanuva samo da se najde voda,
Natprevarite morat da traat 72h. bez ogled na toa koja voda ke bide vo igra.
Spored mene Romancite sigurno ke ja naviknuvaat ribata na odredena vrsta na boila,taka da so toa od sega rano e da se zanimavame.
Prioritet e kade ke se takmicime.

[ img ]

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONЧет Феб 20, 2014 3:45 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 06, 2010 10:29 am
МислењаCOLON2030
ЛокацијаCOLONКочани
Ако веќе се менува од 48 на 72 часа тоа мора да се каже брзо бидејки има некој што оди на работа и му се планирани деновите.Јас пример веке имам организирано со колеги кои треба да ме заменат и слично и јас пример мора да кажам на време..

Alliance Carp Team

Кон врв

Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS102103104105106ELLIPSIS342»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 26 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum