Bitno mi e da mi vrsi rabota i da trae , a kaj ja pravat, kolku tezi, kolku lageri zapvanici semerizni potisni ploci ima NO ME INTERESA ....
Abe zemnjak ovj tvoj post cisto kolko da se napise nesto,da te ima u temu da ne e bez ic.Od kaj znaes deka ke ti vrsi rabota,od kaj znaes deka ke ti trae.Naprotiv tie raboti sto ti gi nabroja i ti se bitni ne gi znaes odnapred,a ostanatoto sto ne ti e bitno e poznata rabota.
Za da znaes deka ke ti vrsi rabota treba da gi znaes karakteristikite (kolku tezi, kolku lageri zapcanici semerinzi potisni ploci :mrgreen:kapacitet )na edna masinka pa da vidis dali taa e taa.I seto toa sto pisuva na edna masinka treba da e tocno,a ne kako na edna moja pisuvase 10+1 i koga ja otvoriv letos da ja izmijam edvaj najdov 6 plus ednosmerniot.
Inaku ako mene me prasuvas za mene e najbitno da ja imam videno na delo ili da mi ja preporaca nekoj sto stvarno znae sto zbori,da ne ti kazuva bezveze raboti a koga ja zemes se kontra.Site tie karakteristiki materiali,prenosi,lageri turi im pepel pola i poveceto pisuvaat nevistini.