А зошто баш амино разложени кога може да имаш нешто што никој го нема..?? нешто што е експоненцијално по добро од маркетиншките трикови..
Ицо де објасни за тоа репицата баш ме заинтересира.. шо е со хцл-от и бетаинот..
koga ke dojdes u garaza i ke se vratis radosen,,,,,a i iznenaden,,,,,,,,,,,,,,
abe glup me napravivte za tecniot betain koj go rabotam,,,,,i glup me napravivte za ami complexsot koj na vardar so nego imam 5t krap fateno
i glup me napravivte sto probam da vi pomognam za koi proizvodi se na baza na betain zatoa sto se mesani, i koi proizvodi se pravi amino kiselini, koi 2te zaedno imaaat sosema druga i ne ista uloga u bilo koja hrana,,
jas ne citam ne prepisuvam i ne go meram,, nego probam da vi dodam do znaenje deka za 1000den imas 500ml nesto sto sam nemozes da go napravis,, samo koj ke razbere,,
e sega hemicari kazete mi kade , kako , i na koj nacin ke testirate nesto nepoznato..
najbitno i nainteresno,, dodeka go slusate zajakot od prilep, sto pravi boili od slivi kajsii , slatko od jagodi, a nema videno za toa sto go pisuva, sekogas ke ima vakvi glupi debati ki ne vodat nikade,,,,,,,,,
uste edna rabota za lizinot,, vo gotova napravena hrana razgraduva dobro,,provereno,zboruvam za sitna, u boila i so nego i bez nego e isto,
i mesanje zivotni kravi telinja so krap sto ziveee u voda, ne mesajte
tuka veke zabeguvate...so hemijata