mnogu cudni ste,,,
ima eden primer,,,, imalo nekoj jak u amerika ,, graden tepac golem, pustos pravel na ulica koga ke pominel
i se falel deka ke go nokautiral klickov
ama samo se falel
toa E RAZLIKATA..
STO SE ODNESUVA do zajakot,, lovi on bez prekin 17 god krap,,a i se takmici od koga postojat krapski takmicanja u mk, pa i nadvor od mk,, e toa e razlikata , GI VIDEL I DVETE STRANI,,i moze so pravo da komentira
sto se odnesuva do takmicarski spremna ekipa, i obicna ekipa za rekreativen ribolov, toa se dva razlicni sveta,koja do nekade pomaga ribolovno steknato iskustvo, na natprevaruvacite,, e toa e+
takmicenjata se sosema drugo,,,,,kazav i predhodno,, ne e za siste isto, ne e kako ti sto sakas itn, ima poziici kade sto nema riba, ima poziicii kade sto drug raboti protiv tebe, ima poziiciii kade sto treba iskustvo itn, a i ma poziicii i kade sto ne treba mnogu za da se dojde do rezultat bez razlika na iskustvoto..e u ovie situacii profitiraat tie sto se takmicarski pospremni i vadat na tiie pozicii max...
ima mnogu da se pisuva , zdravje od ponedelnik, do nedela sme na kup na velesko
p,s.. povelete natrpevaruvajte se, bidete najdobri, jas prv cestitam,, no ne toleriram, lanski sliki i videa, stara slava , i koj kolku znael da peca i da pisuvaa krapski demagoogiii
Ete ova e toa sto nikako ne mozam da go svatam koga go napise nekoj sto takmicel
A edino podvlecenoto ima vrska so temava ???
Pa ne e isto za tebe , ne e i ni za mene , sto tuka ima posebno problem i koe iskustvo treba
ne e kako jas sakam ama ne e i kako ti sakas , i tuka ne gledam deka treba nesto posebno iskustvo
Kade nema na nekoja pozicija riba za tebe nema ni za mene , sto tuka e problem ili posebno takmicarsko iskustvo
Kade drugi rabotat protiv tebe taka i kaj mene drugi ce rabotat protiv mene , pak ne te razbiram
Eeee za pozicii kade treba iskustvo BARAM pojasnuvanje petel , kakvo ?
PS . Iskreno ti si edinstven na ovaj forum koj pisuva demagogii , ama ni eden post nemas od tie 8000 od koj nekoj ce izvlece korist bre petel , samo nekoi nedoreceni raboti pisuvas kako ovaj post sto ti citiram sega
takmicenjata se sosema drugo . .. i koga mislis da ni kazes STO se takmicenjata
tie sto se takmicarski pospremni . .. . STO podrazbiras pod ova