Keltan majstor si ribata da dojde kaj sto hranis a ne ti da ja brkas, dali ke lovam 100 ili na 20 bitno e ribata da ja doneses na hraniliste.....Toa e celta vo ovoj ribolov a ne toj sto ke zafrli najdaleku....
Хммм... Значи според ова што ти го кажуваш, Јанко не е мајстор пошто не успеа да ја донесе рибата „до мад**а“, така ?!
Не држи вода ова, можеби во теорија тоа е така, или пак во услови кога сите натпреварувачи се изедначени со позициите (што во пракса го нема никаде), па тука би дошло до израз тоа кој поблиску ќе ја собере рибата, ама на светско барем јас мислам (а и се докажа на ова светско) дека не е така. Според мене Јане е феноменален натпреварувач, тоа го докажа во сите три кола од лигата, има огромно натпреварувачко искуство и има инает во него како во Перуанско магаре, според мене комплетен натпреварувач, но тоа што не ја донесол рибата на 60м. не го прави помалку вреден. Едноставно не држи вода муабетов...
Aj i tebe da ti odgovoram,,,,Dojdi na eden obicen kup naj obicen pa ke vidis kako se lovi i na koja dalecina.....Ne go zimaj Jane za primer nigde ne go spomnav.....Svati deka ribata treba da ja doneses na hraniliste a ne da ja brkas....