Bojan mi e prijatel a ne idol! A toa sto go pocituvam negovoto znaenje i iskustvo ne znaci deka mi e idol !
Sum lovel ramo do ramo so nego na privatni kupovi i na prvenstva, me pobeduval i sum go pobeduval !
Ne mi e jasno koga si tolku zagrean za ovoj sport, zosto ne otides da se isprobas na edno natprevaruvanje ili liga?
Odi probaj da vidis, da osetis, ne samo da pametuvas zad tastatura, da te preslusaat na cel materijal decava pa mozebi ke go smenis mislenjeto za mnogu nesta !
Pozdrav do ucesnicite vo diskusijava, ve ostavm da si muabetite !
Mozebi i ce otidam , koj znae .Samo i ti pogresno gi svati postovite , kolega ! Ne se sumnjam jas vo toa sto ti znaes , ti se sumnjas !! Kako mozes da priznaes deka nekoj e podobar od tebe? Kako voopsto si trgnuval da se takmicis , znaejci deka tamu kade odis ima podobri od tebe ? Toa mi e krivo , sto nemas doverba vo sebe i svoite kvaliteti i moznosti .Plus tvrdis deka nikoj vo MK ne e sposoben kolku eden srbin ,hrvat , spanec-kazaxstanec ili eskim ?? Aman , covek bez samodoverba e pola covek bre decki !! Na takvi lujge ne im e mesto vo sportot . . .
Nasite vo Portugal dadoa se od sebe . . . svoeto znaenje . . . kondicija . . . volja .. . i telo i dusa i VERBA vo sebe ! Ama kako bivsi takmicar znaes deka ne sekogas e toa dovolno za zlato . .