Зборови немам.. онемев.. За некој што е пример кој треба да го следат и другите.. се случува баш ова?? Сте им сметале затоа што си работите по терк..
Јас би предложил или да се направи онлајн петиција која е валидна исто како и онаа потпишаната.. или да се направат формулари на кој ке седи генералии име презиме итн.. и ке се потпише.. а потоа некако ке ги собереме..
Ова не смее да се остави вака.. ако вака нашите колеги се газат.. и ако ова остане на ваков дефинитивен статус.. јас мислам дека ке си продолжи потајно да функциноира.. па можеби утре некој на нас рибар 2011 ако имаме вода ке му текне да не рокне..
Вакви пехови и хирови на некој структури.. кој реално сите нас риболовци не водат во пропаст и назадие мораат да се контрираат.. мораат..
Ова ми личи на класично угнетување..
Првин казната за наводното морално порибување во време кога концесиите не беа доделени..
Второ ова..
Епа.. Ајде паметњаковци.. остајте се на дивљаците нека ебат мама на се.. нека им се посерат на трудот на луге кој треба да бидат за пример на концесионер.. За тоа ве бива македончења (со мала буква .. не е достојно да носи епитет Македонец) фотељашки.. само за тоа.. да усереш.. никако некоја добрина.. немој.. не прави добро.. тоа заразно е.. мути водата и само трпајјј... трпај да се затрпаш.. ете тоа би му порашал на главниот/те и одговорен/ни кој го спровеле ова..