neka im e bistro ama nas Emil od Palanka se nervira oti ne gozemale kazuvat prijatelite deka deteto minatata godina se napravilo da se natprevaruvaa i dosta pari potrosilo so tie sto zaminale za srbija a nego ne go ni povikale,pa mojot komsija mu kazal deka toa se kogas si e taka bilo,edni od merako ke frlat pari a drugi ke se setat so nivni pari.ovaa federacija ja vodat lugeto oti imat korist a toj kutriot si vrla paricki.Kazuvaat zaminale nekoj si policaec od Kamenica koj vrska nema kako se natprevaruva ....
Од зборови нема потреба...
Абре како трескате вака глупости јавно, што ќе ви текне тоа никако и никогаш нема да го разберам. Рекла-казала, овој му рекол на оној што имал баџанак од Берово од сестра му што е мажена во Австралија втор братучед на мажот и, е негов комшија кажал оти тој и тој му ги ланчале ма**ната на преседателот на МРФ... Абе ајде... До кога се вакви шалабајзерски и подли работи јас не знам. Абре ако имаш аргументи, ако ти си учествувал лично во таа работа, ја знаеш работата од прва рака и имаш докази тогаш излези и плукај кој сакаш, ама оти немате друга работа и сега ви текнало пола риболовни клубови во Македонија сосе преседатели, жени, деца, куќа и покуќнина ќе ги плукаме тоа не е во ред