[quote=
saso ko prvo nie sme 2ca kako i 90% od ekipite ostali, i
ne mislam 3 covek da pribiram i da go obucuvam na eden nacin da se usoglasi so mojata ekipa, probano e, no dzabe potroseno vreme. za dukanot sto mi bil zatvoren okriviv jas nekoj ili ti gacki si pustas sam ? Nit gledam jas na poedinec odnosno za mene nit pa imam jas namera da si gi mestam rabotite kako mi odgovaraat na mojot za razlika od nekoj drugi...
Mitot sto iskoci so amurite, toa se samo gacki i prikaski od golemite amuri zimi eden ili 2 se ostanati, malite gi ima, no taa treva ne ja jadat u vodata ima samo edna treva sto ja jadat a taa bese necepnata, ma da nema veze ova..
saatnicata e saso a bukvalno najnebitnata rabota sto treba da se zima vo obzir, neznam zaso si se fatil za nea ko slep za stap koga ima mal miljon mnogu pobitni raboti okolu ezeroto. Vo diskusija so nekolku ekipi uste od sega najavija deka nema sansi da se prijavat vo liga sledna godina ako voopsto liata e na crnicani, ne pak zgora na toa da im kazes 4 kola po 72 saati, a pogolema glupost od toa 2 kola 52 saati, 2 72 saati u zivot ne sum slusnal, ili pecas 52 ili 72 ne i dvete... Mesto da se gleda na bitnite faktori za da se privlecat poveke ekipi, nie gi gubime i tie sto se, i se probuva da se zamackaat ocite na javnosta so totalno nebitni faktori vo slucajov saatnicata isto kako i site politicari u drzavava sto pravat..
Pro[/quote]
мошне погрешно размислување од тебе...не сакаш да прибираш трет човек и да го пренесеш твоето знење
На крај според вашите постови ќе излезе дека ништо нечини...
И кој тоа пробува да замачка очи ? абе пишуваш како на сила да те донеле да се такмичиш
А за тоа дека некој зборува дека ако е другата година повторно на Црничани некој нема да дојде...напротив нешто вакво немам слушнато..баш спротивно има најава на мнооооогу нови екипи кои се спремаат да се пријават другата година ако биде пак таму.
А за саатницата врати се наназат и ќе видиш зошто ја споменав...
И јас наместо годишниот одмор да го користам со децата и фамилијата,одвоив денови за натпреварот...мора да има жртва друже.
А она со амурите и не го коментирам..не е вкусно