tvrtko izgleda deka nema so kogo da se nategas denovive odnosno inat da vodis pa aj sega ke se bockam so musicarive od forum si vikas ???Taa tema okolu toa sto e a sto ne e musickarenje e resena po nekoi svetski standardi i ribolov na tirol i vaserka ne postoi kako takmicarska disciplina zatoa sto tirol ribolovot nema bas nekoe majstorstvo i go praktikuvaat onie sto neznaat drugo da fakaat odnosno luge sto nemilosrdno ja izlovuvaat ribata so isklucok na nekoi koi recisi i da gi nema koi za kejf si lovat.
Postot ne e vo red iako za mnogu raboti se vo soglasnost so moeto licno mislenje.
Dokolku Tvrdko1 misli deka e navreden ke go zamolam urednikot Perun da go izbrise postot ili da go modificira.
Ona sto jas sakam da go kazam vo ime na site musicari( FF)
e deka nie ne sme komisija koja odlucuva koj e , a koj ne e musicar.
Dokolu Tvrdko 1 se klasificira kako musicar nemozam nisto da napravam za da mu go promenam mislenjeto osven da probam da go " zarazam" da fakja so muharica.Tolku od mene.
Dajte da probame da polemizirame vo taa nasoka.
Bez da sakam da navredam nekoj ama mislam deka Tirolot kaj musicarite e ista pojava kako sto i Trolingot kaj spinerdjiite.
Ako nekoj go naodja svoeto zadovolstvo vo toa togas koj sum jas da go razubedam?
Jas znam kaj si go naogjam svoeto zadobolstvo i toa e mnogu vazno.
Perun me raduva sto i ti si go najde svoeto zadobolstvo vo FF.
mozebi i ne e vo red postot,ili mozebi sum se opustil vo pisuvanjeto bideeku tvrtko veke mi e prijatel i nekulku pati na masa razgovaravme za ova.
Tvrtko ako si navreden isklucivo od prvata recenica mozam javno da ti se izvinam i plus pivce da te pocastam koga ke se vidime.