Ај и јас да изедам ..трици
Чисто да прашам и воедно да дадам еден предлог
Дали има шанси да купов се помести една недела покасно,односно да се одржи на 26-27-28-април, со тоа што ќе излеземе во пресрет на Рибар 2011 и пред се на натпреварувачите што ќе учествуваат на купот
,,Спин -Маврово 2013 ,така да ние наредната недела ќе може да го одржиме крапскиот куп на раат....50 часа како што наликува на прав куп.
Значи тука прво пред се треба да каже организаторот....Дуле...дали оваа шема е изводлива се разбира доколку веќе се уште не е целосно дефинирано
Без нервози
,ова е само еден мој ...ГЛУП....предлог
..кој не значи дека треба да биде прифатен
Јас се извинувам ако со ова се мешам во организацијата на организаторот, сепак е еден предлог кој не е битен дали ќе се прифати или не
Sale пријателе. Не е глуп предлог. Напротив. Во оваа наша кармакаша од живеење и динамика на обврски секогаш ќе се најде некој кој ќе биде со спротивни можности за слободно време и учество на натпревари.
Веќе навлегувам во нервозни води, а идејата е племенита и со ептен практична цел. И мене ми е подобро раат 50 часа, само крапско и онака како доликува. Еве ќе се обидам уште еднаш, заради она и волкот сит и овците на број.
Се согласувам купот да се пролонгира за 26,27 и 28 Април.
Ќе ги замолам сите до сега најавени екипи да дадат согласност за оваа одложување.
Јас имам лични проблеми, но ќе ставам се настрана за ова работа да ја истераме до крај како што би требало.
Значи овде на Форумот во оваа тема треба да се објави и даде согласност за одложување т.е. поместување на купот за 26.27 и 28 Април:
1. Од рибар 2011 ќе ги замолам Предраг, Мартин, Крсте, Диме да објавите дали сте согласни да одиме со купот на 26,27 и 28 Април
2. Од Бадар ќе ги замолам Раде и Васко да дадат согласност за одложувањето.
3. Од Велес Даниел или Ицо
4. Од Богданци Младиот риболовец
5. Од Еко-спорт фиш Кајсторовски (јас ќе го консултирам).
Со надеж дека конечно нешто ќе утврдиме и реализираме
Бистро.