www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пет Ное 15, 2024 11:47 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS3839404142ELLIPSIS70»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЦРНИЧАНИ
ТемаИспратеноCOLONНед Maр 31, 2013 8:31 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Јан 08, 2012 10:04 pm
МислењаCOLON6059
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
daniel_veles НапишиCOLON
Предраг НапишиCOLON

Mislam deka ova so agregatot e sosema nepotrebna rabota..sum prisustvuval na mnogu natprevari,no agregati nemalo.Polnenjeto na mobilni telefoni bi trebalo da se vrsi so polnaci za vo kola..taka bi se izbegnala galama i bucava koja moze da ja stvori ovoj agregat.Sepak odime na natprevar vo priroda ,a ne na seminar vo metropol pa da sme zavisni od mobilni i televizori.Jas ova so agregat bi go isklucil uste vo samiot start na ligata.Site treba da imame isti uslovi vo liga,site treba podednakvo da go uzivame blagodetite i tisinata na prirodata.
Sepak e ova samo moe mislenje,nemora da znaci deka sum vo pravo,no mislam deka imam na forumov poveke istomislenici.
Nepotrebna galama,setanje po boksovi,muzika od tranzistori,jako svetlo nasoceno vo voda,vikanje i derenje po sudii i komsii,kovanje na klinovi za satori i selteri so metalen cekan,i red drugi raboti ..da ne gi nabrojuvam.. NIKAKO

:NotWorthy: :NotWorthy: :NotWorthy: :NotWorthy: :NotWorthy: :shake_hand: :shake_hand: :shake_hand: :shake_hand: :~~ :~~ :~~ :~~ :~~ :~~ :~~ :~~

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Maр 31, 2013 11:08 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
:oops: :oops: :oops: :oops:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 01, 2013 1:23 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
абре вие и на врапците ке им забраните да свиркаат дури трае лигата како што гледам :D

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 01, 2013 8:41 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
Epa spirka..nema zaebancija..ako bide ...da bide.Ako terame po pravila i propisi..neka bide taka..Televizori,telefoni,frizideri,kompjuteri,kameri,sporeti....i dr. DOMA.Ako nekoj saka da gi uziva ovie raboti dodeka se takmici,ima uredi od 12v na 220v ..2000 den.neka kupat i neka teraat.Jas licno nesakam da mi brci agregat pozadi boks dodeka pecam,t.e. dodeka takmicam.
Pa neli se dogovaravme godinava da bide ligata maksimalno profisionalna..dajte da se drzime na dogovorot

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 01, 2013 10:51 am 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
daniel_veles НапишиCOLON
Предраг НапишиCOLON
Ајде уште некое инфо за Црничани-

- во ловечката куќа на влезот во кругот нема ел.струја но има агрегат. Овој агрегат прави малце галама на првите неколку позиции до брана кога работи а го уклушуваат навечер некој 3-4 саати. Овде може за ова време да си ги наполните телефоните, лаптоповите и батериите за камерите!
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

Mislam deka ova so agregatot e sosema nepotrebna rabota..sum prisustvuval na mnogu natprevari,no agregati nemalo.Polnenjeto na mobilni telefoni bi trebalo da se vrsi so polnaci za vo kola..taka bi se izbegnala galama i bucava koja moze da ja stvori ovoj agregat.Sepak odime na natprevar vo priroda ,a ne na seminar vo metropol pa da sme zavisni od mobilni i televizori.Jas ova so agregat bi go isklucil uste vo samiot start na ligata.Site treba da imame isti uslovi vo liga,site treba podednakvo da go uzivame blagodetite i tisinata na prirodata.
Sepak e ova samo moe mislenje,nemora da znaci deka sum vo pravo,no mislam deka imam na forumov poveke istomislenici.
Nepotrebna galama,setanje po boksovi,muzika od tranzistori,jako svetlo nasoceno vo voda,vikanje i derenje po sudii i komsii,kovanje na klinovi za satori i selteri so metalen cekan,i red drugi raboti ..da ne gi nabrojuvam.. NIKAKO

:~~ :~~ :~~ :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up:

p.s. agregatot mi praj vaka u glaa.. :head_bang: :head_bang: a na krapi x10 :) - edinstveno ako nemaat honda za na filmski set :)

Tivko mirno spokojno treba da e..

toj krap koj e tamo ok moze e naucen.. no noviot kako i da e ima da se usere ko vampir od sveta voda.. udzum ima da fati..

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 01, 2013 4:29 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСаб Maј 07, 2011 8:16 pm
МислењаCOLON1249
ЛокацијаCOLONБогданци
Слушнав некој Скопјани ги отепале краповите на Црничани викендов...никој нема да се пофали??

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 01, 2013 4:39 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСаб Maј 07, 2011 8:16 pm
МислењаCOLON1249
ЛокацијаCOLONБогданци
Facebook и се е можно :D :D

Сега видов слики тоа бил господинот Васил Костов. Би го замолил за една репортажа или малку повеќе инфо овде да ни даде.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСре Aпр 03, 2013 11:02 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:11 pm
МислењаCOLON819
Ајде може некој ќе каже од поодговорниве....Ме интересира дали ќе се порибува со риба езерово и со колку -какви примероци на крап , или се држи во тајност

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСре Aпр 03, 2013 11:09 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Aпр 30, 2012 7:40 pm
МислењаCOLON583
ЛокацијаCOLONСкопје
Сале само едно би сакал да кажам,а кој сака и ќе се кладам....прво место ќе биде со најмалку 100 кг..кој и да е
:fishing: 100 кг. :fishing: ........ нешто ми кажува дека ќе биде така.
:lollol: :lollol: :lollol:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONСре Aпр 03, 2013 11:13 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:11 pm
МислењаCOLON819
Чул те господ-од твоја уста во божји уши :D тоа значи дека ќе има многу риба :volku_golema: ....ама некако....???

Кон врв

Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS3839404142ELLIPSIS70»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 30 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum