jas sum najtezok slucaj sto imam komsika jadnata nema sto da pravi i uste sabajle e na prozor.
Takov maler ne ste videle da pojdes vo toalet i da te vidi garant zapek dobivas nema utka.
1 .Pravi tatkomi ormar za strujomer go sklopuva cel mesti bravicka go probuva otklucuva li dobro doaga komsikava sto ubavo si go napravil ormarceto mu vika na tatko mi i vo istiot moment mu paga od race i se krsi klucot vo bravata tatko mi se mrdna.
2. Slucaj odime za kratovo da odneseme rebrovan lim za pokriv za vikendicata, prikolkata nakrcana i malerov ne isprati na sred pat rokanje guma na prikolkata kako so noz da ja isece nekoj po sredinata celata, ke izginevme.
3. Ideme po riba jas i eden drugar malerov ne isprati ne fativme nisto, go gubam novcanikot, nakaj doma ni se odkacuva auspuh vo katlanovo ispogorevme race ama uspeavme da go zakacime nekako, vo mralino snemavme i benzin mu se javuvam na tatkomi mu kazuvam deka sme snemale benzin da ni donese dobivam odgovor bez k.r na svadba ne se ide i sto sme posle po riba bez benzin i mi spusti.
Сите ги исчитав, ама твојава е најјака, ептен hardcore