tapa abe cekam replika. a vo medjuvreme da ti kazam kako jas go razbiram ribolovnoto zdruzenie (bilo koe) sozdadeno od ribolovci za da gi zastapuva nivnite interesii prestavuva pred relevantnite instiucii ,da go cuva ribniot fond i da go obnovuva ako ne sum u pravo popravime .
i te zamoluvam da dades komentar od gorniot del na tekstot od predhodniot post odnosno da ti olesnam:abe spiro da slusnev nesto kako da se reagira za namaluvanje na drzavnata dozvola ,podobruvanje na moznostite za ribolovcite ili slicno ne vidov ni procitav ama forsiranjeto da se vadi taa dozvola go srekavam vo sekoj post na moderatorite i na sledbenicite i sega ti na mene za koja pesna mi kazuvas jas ne razbiram.da igram kako mi svirat ,ocekuvav na forumov poveke istomislenici . eve ti go sosedstvoto im ja pokacija drzavnata koja prema nas im bese bagatela i odma ribolovcite povikuvaat na bojkot a kaj nas se isposraa da ni ja reklamiraat i toa ne mzsv tuku ojle i dojle
Ama zosto od mene ili nekoj drug go baras odgovorot ...
Zdruzenijata ili konceaionerite si deluvaat zaednicki da si dobijat sto mislat deka im pripaga ili da smenat del od zakonot sto sega e loso postaven.
Prasaj si u drustvo ce ti kazat.Ovde nikoj ne moze niato da smeni...gabe prozivas!