luda drzava ludi zakoni ludi koncesioneri,,,, ova nekoj sto go spremal sigorno bil pijan ili pa nesto mu fali,,\
od ponedelnik do petok da igraat mrezite, sabota ke dremat ribarite,,
2 trski
100 god e so 4 trski , koj topla voda ja izmisluvatt ne mi e jasno..
nikoj ne treba dozvola da im izvadi,,,,neka go dotepaat ezerot kako sto pravea i izminatite god,,,,
prihrana da nne frlas
koj go ova izmisli
E ајде де, не да е луда државава туку кој како сака си прави... Без прихрана ?!!?!?!?
Ајдееееее.... Е уште ова го немав слушнато, абе ако не разбере некој од страна има да ни се отепа од смеење... Водата била за пиење !!?!?!?!?!?! Колку што знам се користи само за хидросистемот за наводнување, ама еве и да е за пиење,не се загадува таа од бензинот,од еден куп ѓубре што има околу, од лебот ли ќе се загади што ќе го фрлиме,а кој рибите ќе го мафнат за 2 мин. Природни мамци не.... извинете за кое езеро зборуваме ?!!?!?!?!?
Две јадици... хахахаахахах, имале милост штом не напишале дека треба без јадици, на прст да си врзиме конец и да ловиме... А и Јане е во право, кој го почитува ова ? Само вака ќе имаат можнос да те „напрчат“ кога ќе им текне, а убеден сум дека нема да важат правилата за сите, него ако не му си симпатичен ќе го јадеш....
Добро напишал некој, нека кажат да не одиме и готово, а не вака не „дупат“ ама „спортски“