Filip007
kako sto kazav vest si so izvrtuvanje na zborovi i mislenja,i koga vece se isprovociras otvorete vie takmicarite krapdzii ena mala skola za lovenje na krap,kade bi imalo koj od kogo da uci pa so vreme se ke si dojde na svoe koga ke privlecete povece ludje a vaka 10 familiarno ili rodbinski vrzani grupi i sekoja godina zatvoren krug na timovi a od drzavata ke barame donacii da se seta nekoj na drzaven trosok
...
..школа за крапски риболов...добра замисла
...само,ти си уште мал за таму..ај во групата за предшколска возраст
...Еве сам се издаваш колку си бос околу збиднувањата во крапскиот риболов,мада тврдеше дека за се си добро упатен,дури и одличен...
1.никој досега не е отиден никаде на државен трошок,се е со самофинансирање..и тоа дебело преплаќање....
2.никој ниту е фамилијарно,нити родбински врзан,тимовите сами си се формираат,ширум нашава банана држава....
3.кругот никогаш ниту бил затворен ниту ке се затвори за инволвирање на млади риболовци,крапџии...подобро се информирај....
4.мене лично,не ми смета и ваквата ситуација за да бидам на вода......штета за помладите ентузијасти и луге вљубени во овој спорт...јас си ја доживеав мојата кулминација...!!!!
5.Филип,ај у јасли...гледам дека си зелен и за предшколска група
Темата е за лоповлукот,несовесноста,неумешносто во организацијата на такозваната МРФ да одговори на обрските кои сама си ги наметна со своето постоење...Дали ние рибарите постоиме поради неа или Тие господа земаат плата од државата поради нас...секоја година накнадно и чланарина им плаќаме а поради ШТО??????
п.с.Филип,друже не се нервирај,поради тебе нема да осиромаши државата....
...мал си за шетање....