Sega ja gledam temava i prosto nemozev da ne napisam zbor-dva za mojot Dedo Mraz I,II,III itn.Pa vaka od prilika:
-Dedo Mraz I (Kizo CARPOLOGIJA):3 stapa PROLOGIC T-CARP 12" 3.25lb,3 stapa PROLOGIC C3 13" 3.5lb,1 spod rod PROLOGIC 4.5lb,edna crpalka (kepce) PROLOGIC C2,vreka za spienje PROLOGIC,duxeri i trenerki PROLOGIC,torbi PROLOGIC XL 2 kom,Mat i torba za merenje riba,monofili XZOGA Busterlon i Rubilon i mnoooogu siten pribor
-Dedo Mraz II (Braca Octopus): 1 masina DAIWA EMBLEM SPOD,KORDA kobra,SOLAR SET hengeri 4 rods,FOX Swingeri MK II 4 kom,DELKIM TXI 6 kom,Delkim Carbon Snag Bars 6 kom,7 razlicni pletenici KRYSTON i mnoooogu siten pribor
-Dedo Mraz III (Mesaros Auto Sport NS):po nesto od SOLAR,po nesto GARDNER,
DELKIM Rx Plus Pro Centrala itn
-Dedo Mraz IV (Ilija Carp Trade):mnoooogu siten pribor KORDA,GARDNER,JRC,KORDA ADRENALINE monofil,JRC Stolica,okolu 300-350 udici Korda,Gardner,JRC,Prologic,Nash,Gamakatsu i okolu 120 udici Partridge,KORDA Raketi,Gardner markeri,PVA mrezi,traki,kesi
-Dedo Mraz V (Hristo Carp BG): po nesto od negovata hemija,po nesto od MISTRAL,Star Baits i oblekuvanje od glava do peti vo TRAKKER za site vremenski uslovi,torba Trakker,edinecni futroli Trakker,Bivvy Table Trakker i uste nekolku positni raboti,megjutoa za onie koi ne go posetile HRISTo CARP,bi rekol deka voopsto ne mozete da zamislite sto sve moze da se najde kaj covekot i po dosta korektni ceni.Tuku kade zastanav
-Dedo Mraz VI (drugiot vo mene) 6 masini SHIMANO BBLC 3 novi i 3 polovni (kako novi)
-Dedo Mraz VII (Sofija ne go zapamtiv imeto na dukanot) mnooogu proizvodi od SOLAR (hemija,peleti,igli za boili,rezervni burenca za SOLAR hengeri so razlicna aplikacija),nekoi proizvodi od ACE itn,itn
Naracan mi e i FOX RANGER POD 3 RODS,za mesec dena ke stigne i znam deka nesto zaboraviv ali ima jos dosta toga
Tuku ke zaboravev da vi kazam da ne gi barate moite dedo mrazinja,zosto ene gi vo kostozglobno,se iskrivija od nosenje