i covekot ja pretstavuvase MRF ( bog da cuva )
Ne odgovori na obicno prasanje za ligata na plivkarite c c c c c
Ovaka praktikuvanje na funkcija ne ide
А кого претставуваш ти бре цуцуле? Во кое својство настапуваш? Што те засега лигата во пливка? Ти едно време беше натпреварувач, но одамна не си тоа. Не знам што се случи, но Вардар одамна не те зема како член на екипа. Мислев дека ќе настапуваш за некој друг клуб, ама изгледа и тоа не бива.
Прашања за лига натпреварите во пливка ќе поставуваат луѓе кои ќе се натпреваруваат. Ќе се интересираат клубовите и нивните натпреварувачки комисии. Која е твојата улога?
И на крајот на краиштата тема на разговорот е крапската лига, а не лигата во пливка.
Vaka Vasile
G.Cuculoski e edninstven natprevaruvac vo ZSRRK Vardar so potpisan dozivoten dogovor
pojdi odtuka i vidi dali sum ili ne sum vo Vardar timot
Jas koga ke posakam ke ucestvuvam vo timot na Vardar
Se javuvam vo svojstvo na natprevaruvac , da me nemase nekoj period od moi licni pricini
No ete dojde vreme da se vratam , i kako sto gledam ima dosta zanes od odredeni clenovi na Vardar koi tolu se vozvisile vo oblacite i zaboravile od kade dosle c c c c c c c c c c
Jas takmicam i sum del od ribolovot uste koga ti vasile uste nemase fateno trska vo raka
I kulturno bi bilo da dobijam odgovor na postavenoto prasanje , ne e nit tesko ,nit komplicirano
Sakam da se spremam za 2013 navreme i da se zapoznaam so revirite na koi ke se odrzuva ligata i super ligata
Da znam deka e krapska liga temava ,ama toa ne e precka da se dobie eden informativen post od tvoja strana .
Абре цуцуле ќе ти се обратам родителски, чисто информативно и советодавно. Моите деца од мали ги учам дека не е културно и дека е многу непристојно да влетуваат во разговор кога возрсасни разговараат. Меѓутоа деца си се деца и некогаш послушуваат некогаш не. Затоа еве ќе ти одговорам, бидејќи сметаш дека сум обврзан да ти одговорам (впрочем како и децата).
За лигата во пливка не знам ништо. Впрочем нема ништо конкретно ниту е нешто дефинирано. Беше присутен кога се формираше нова Натпреварувачка комисија. Се ќе се знае кога ќе достават предлог до Управен одбор.
И уште еден совет, цуцуле. Бидејќи си имаш потпишано доживотен договор како натпреварувач на Вардар овие прашања поставувај ги на луѓето во Вардар кои се задолжени за спортските активности.
Сега остави не да си разговараме за крапската лига и за крапскиот риболов.