www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пон Ное 18, 2024 8:31 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS8586878889ELLIPSIS461»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЛИГА 2013
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:12 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONСаб Maр 26, 2011 4:03 pm
МислењаCOLON850
ЛокацијаCOLONbitola
marks НапишиCOLON
Vasil Kostov НапишиCOLON
Rade Rusevski НапишиCOLON
Абе класен! а да го земиме Гвардиола со нас во петок, греота е, виде ли колку прашува: те каква била тревата, те дали плива дали е со корења, какви биле цветовите на тревките, испуштале ли мириси, те што јадел крапот за доручек, ручек, вечера... Вака ептен паштета ќе биде?
Хахахахаха паштета си е паштета, се мачка на лепче. Викаш да го земеме??? А дали ќе издржи???

Абе петли едни. Вака се силевте и порано. Ве оставив лани да се порадувате малку, ама годинава нема да ви биде така лесно. Да не останете пак со кратки пантолони. Само Пепи да ми ја каже тајната хемија на буквата S. :lollol: :lollol: :lollol:
Stara sliva :lollol: :lollol: :lollol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:13 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПет Ное 25, 2011 8:33 pm
МислењаCOLON306
g.cuculoski НапишиCOLON
i covekot ja pretstavuvase MRF ( bog da cuva )
Ne odgovori na obicno prasanje za ligata na plivkarite c c c c c
Ovaka praktikuvanje na funkcija ne ide :(
А кого претставуваш ти бре цуцуле? Во кое својство настапуваш? Што те засега лигата во пливка? Ти едно време беше натпреварувач, но одамна не си тоа. Не знам што се случи, но Вардар одамна не те зема како член на екипа. Мислев дека ќе настапуваш за некој друг клуб, ама изгледа и тоа не бива.

Прашања за лига натпреварите во пливка ќе поставуваат луѓе кои ќе се натпреваруваат. Ќе се интересираат клубовите и нивните натпреварувачки комисии. Која е твојата улога?

И на крајот на краиштата тема на разговорот е крапската лига, а не лигата во пливка.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:13 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Maр 07, 2011 11:21 pm
МислењаCOLON1581
ico baits НапишиCOLON
kladofora НапишиCOLON
JaneMK НапишиCOLON
Leleeeeee kolku majstori pa uste i eksperti za staza.Veke vo pamet pocnavte da se takmicite a najbitnata rabota shto sekoj profi ribolovec ja znae nikoj ne ja ni spomna a kamoli ovie ucenive da razmislat.

1.Koga krapot se mresti za toa ezero :hit_head: :hit_head: :hit_head:
2. ke fakate na carevka amur a so ke pravite posle vo portugalija ke gi gledate drugite kako fakaat na boili :confused: :confused: :confused:
mrestot vo zavisnost od vremenskite uslovi odnosno temperaturata zapocnuva i od sredina na april na ovoj teren
a okolu carevkata sto da se kaze sekoj ima pravo da napise pa i da faka amuri na nea :crazy:

koj ne spomna mrest bre zajko,, ti da ne si na vukova sa dunava na toj forum :D :D vrati nekoja strana nazad..
sega kogo go citiras mene, jane ili dvajcata

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:14 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
pravila vo liga se istite pravila od svetsko i nema tuka olesnuvanja ico e vo pravo .

Po mene kako e poludiva voda se slagam so Vasil 72 saata e najidealno tri kola.Koj nemoze neka neodi ili neka si ima zamena kako shto e pisano.4 plasirana ekipa ide kako rezerva po fips pravilnik nemoze da ide ni kapiten ni drug clen zoshto ne se znae koga ke treba zamena ako ne ke bide kako i site zemji shto pravat intendantska sluzba a ne da se banjaat vo bazeni da zimaat ren a car i da se pijancat do besvest.Svetko e svetsko i nikoj netreba da odi da se sheta nego da pomaga na ekipite.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:17 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
Vasil Kostov НапишиCOLON
Абе класен! а да го земиме Гвардиола со нас во петок, греота е, виде ли колку прашува: те каква била тревата, те дали плива дали е со корења, какви биле цветовите на тревките, испуштале ли мириси, те што јадел крапот за доручек, ручек, вечера... Вака ептен паштета ќе биде?
Хахахахаха паштета си е паштета, се мачка на лепче. Викаш да го земеме??? А дали ќе издржи???
Да, секако, не толку стар, само +55, башка, колку можам да насетам, се оштри шарко, рже не се држе! :P
Еве ви НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ. Вашата екипа, или екипи, може да брои и 4 члена и сите можете да фаќате во исто време (ама само со 4 стапа по екипа). :lollol: :lollol: :lollol:
Ми отапе ножето за острење, а инаку ќе ржам, на 12 август сум роден. :D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:20 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
JaneMK НапишиCOLON
pravila vo liga se istite pravila od svetsko i nema tuka olesnuvanja ico e vo pravo .

Po mene kako e poludiva voda se slagam so Vasil 72 saata e najidealno tri kola.Koj nemoze neka neodi ili neka si ima zamena kako shto e pisano.4 plasirana ekipa ide kako rezerva po fips pravilnik nemoze da ide ni kapiten ni drug clen zoshto ne se znae koga ke treba zamena ako ne ke bide kako i site zemji shto pravat intendantska sluzba a ne da se banjaat vo bazeni da zimaat ren a car i da se pijancat do besvest.Svetko e svetsko i nikoj netreba da odi da se sheta nego da pomaga na ekipite.

like kume :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:21 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON306
Убаво кажано Дуле.
Значи, ноже за роденден имаш, од мене.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:22 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON306
JaneMK НапишиCOLON

Во потполност се согласувам.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:22 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
marks НапишиCOLON
Ај да не ги оптеретуваме членовите, уште паштета ти фали.Но, ако тоа те прави среќен ќе попуштам, па мачкај.
А бе многу работи ме чинат среќен, а посебно оваа убава разбибрига наречена модерен крапски риболов, како што, сигурен сум, и тебе те прави! Друго ми беше муабетов... пошто 1-на слика = 1000 збора, а уште во живо кога се гледа, нема споредби, па затоа си велам да те ќариме со класниот во петок, па на журка со амурчиња, што велиш, + многу одговори на своите прашања, ќе добиеш in vivo?!
Кој петок?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Дек 30, 2012 11:23 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONСре Ное 30, 2011 10:02 pm
МислењаCOLON255
Еве ви НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ. Вашата екипа, или екипи, може да брои и 4 члена и сите можете да фаќате во исто време (ама само со 4 стапа по екипа). :lollol: :lollol: :lollol:
Ми отапе ножето за острење, а инаку ќе ржам, на 12 август сум роден. :D :D :D[/quote]
Оооо господине редовен, Вие сте биле ем многу великодушен, ем многу сигурен у себе, браво!, ама за жал, аргета си е аргета!

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS8586878889ELLIPSIS461»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 14 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum