Од 36 страни тема, едвај 12 извадив,
честитки за конструктивните моабети и секоја чест на содржинските коментари....
....но да се вратиме на темата,.....мене ме интересира дали некој некаде има спомнато да се направи некој фер устен или писмен договор помеѓу тие што ќе се натпреваруваат во лига, да “ако не се пласирам на светско (во лига), се ставам на располагање да помогнам на репрезентацијата со присуство и подршка “......ова во насока џенталменски сите или повеќето тимови/луѓе се нафатат пред лигата да почне и после тоа, кога ќе се види кој се пласираните, тие самите да одберат еден, двајца, тројца од оние кои не се пласирале и би побарале подршка од нив да дојдат со репрезентацијата и да бидат онаа група која следи, снима, се движи, собира информации, ги информира нашите натпреварувачи,некогаш улогата на овие луѓе со некој совет или инфо може да биде клучна за исходот и по сите моабети што ги прочитав овие луѓе се итекако потребни и корисни и не треба да бидат било кои, кој дошол да се прошета, туку некој кој асално ги познава работите......или со пример (не ми замерувајте со примеров) се пласирале три тима во кои го нема Јане, или Ицо, или Предраг, или Маркс,....завршува лигата и трите тима се собираат и се договараат дека некој, еден, или двајца од горенведениве ќе биде Супер да дојдат и да ни помогнат во онаа улога која горе ја пишав.......резултатот ќе биде заеднички, т.е на Македонија,......спомнат ли е овој моебет некаде, или нема атмосфера за истото