ne go sporeduvam krapskiot ribolov so musicarskiot,....nema sporedba.... nego za musicar u mk treba 2 para gaki da iskines po vardar i da stanes musicar,,
druga alternativa
ako si rofden pokraj nekoja reka za takvi uslovi togas si ponapred od site,,
a ne zemi snur, trska kombilizon i 50 musici, ne vreuvam deka si musicar, samo si eden ribar + na taa ubava sredina koja se naodgas
poleka malku ima ljudge u mk sto lovat na musica poveke od 30 god
a gi ima i na poveke nacini sto lovat, kako sto spomnav eden
p,s sekoja cest sto se trudite i sto go razvivate ovoj nacin na lesen ribolov, samo ne deka ste go izmislile
pozdraaaaav
od kade sega poveke nacini za musica,i tebe li ke ti objasnuvame deka eden i edinstven nacin e musickarenjeto i sto sakas da kazes so toa deka lovele i po 30god,pa i ti vikas deka lovis krap od dete i ekstra bojli pravis ama na kupovite pred nekolku godini zenskata ekipa sto bese pocetnicka parce te napravi i toa karsi karsi fakavte na akvarium,i sto e sega rabotava ke se vadis na losa pozicija ili toj do tebe mnogu krmel...a za lesen nacin mislese na gramazata na opremata za ribolov?sekoj sto faka so snjur so musicarka e musicar prasanjeto e kolku e uspesen.i ne trebaat 50 musicki nekogas treba samo edna toa mestanite najdobto go znaat.
ne go razbiram kolegava sto se napali tolku
citaj malku sto pisuvam,,posle komentiraj,., sto i koj me napravil parce na natprevar
alo kaj otide,,
ako ne bea toa tirolskoto drvce na treska ke fatevte na sprtski musicarski nacin patramka so ekipata sto lovevete
i sega ti si toj profesionalniot mi=usicar , sto pecas profesionalno kako sto treba,,
e ja na ova odgovorete mi,,, tema ,, STO E KRAPSKI RIBOLOV A STO NE E,, i odete izlezete na kraj,,da ve vidam.
ne komentirame poveke kako ostanatite,,po ubavo da vi bide na pravite musicari