kolegi ne e lesno ne e zaebancija ovaa nase patesestvie,,
verujte se aktivirav so golema volja i odam do kraj,, znaci se poradi taa sueta da ne misli nekoj deka postoi od moja strana,, sto se odnesuva za natprevari sum bil na premnogu i segde prisuten vo zadnive 10 god, i licno ne mi znaci tolku kolku sto nekoj misli deka sum u liga poradi svesko,,
do sega izbegavav samo od edna pricina, samo poradi ovie rabvoti koj sega me vrakaat nazad u minatoto,koj opravdano poveketo od kolegite se povleceni i ne slucajno e taka,
veruvam i veruvav deka nesto e promeneto kaj odredeni ljudge sto i vreme im bese toa da go storat, no situacijata e nepromeneta..
krivi bevme se razbira nie sto bojkotiravme , eve ne sega pocnavme da se pojavuvame
i sega pa li sme krivi sto se pojavivme ili deka gi zneme rabotite od site najdobro kako stojat,,
ne e problemot u pari da se nabavat, nego problemot e sto nekoj ne saka da gi nabavi zatoa sto pred vreme se isplanirani i potroseni..
ako nekoj ima u ovaa zemja poveke od nas krapdgiive sto go saka ovoj sport iskreno ne veruvam, ama ima i ljudge sto go sakaat i gledaat da ne odi ovoj ribolov napred sto snosi odgovornost, i begaat od obvrski..
kade e motivot za nesto nekoj poedinec da odi napred, da ke se zadovoli so diploma i drzaven prvak i nekoj sto ke go cukne 2 pati po ramo li, e taka veke ne biva kako sto gledam a i ne bilo i nisto ne se smenilo..
mora ova da se promeni mora nacin da se najde kako moze nie da opstoime sto i vredime, mora nesto da se smeni i mora da razmisluvame kako eden, za da se vrati stariot sjaj koj sto go imase krapskiot ribolov,,
za po riba ke odime , na kupovi ke odime. samo ke se druzime, no sepak ligata e povrzna so samponatot za seto toa da izgleda kako sto treba..
bespotrebni se site kom na forumov u ovaa tema , opredlagam eden sostanok da se naopravi i da se vidi za vo idnina sto i kako ke bide,,
voljata e najbitna od se , drugo ne gledam..