Ideologija so realnosta e golema razlika.
fakt tikvesko go dobi covek faten so struja I pak mu ja dadoa za 350000 eur.
fakt sega ke zapalam kola I na vrakanje za skopje ke pominam 5reviri.70 % ke nemaat dozvola.ke nema cuvar na vidik I ke ima nedizvolen ribolov od sekoj vid
kazi edna voda spored idilata sto bi trebala da bide.kazi deka pola koncesii ne se politicki dobieni ili odzemeni.drugite se poradi pari.
nemoj da zaboravis koga ke davas odgovor kade mi se bratucedite..
Ribarstvoto kako I sumarstvoto e samo za pari.kako gi zabole za sumite taka I za ribarite.ako imase idila ti prv ke bese kaznet barem na 3 vodi
Jas nepisuvam prikaski I neposrzuvam nikogo.zboram realno kako covek sto gi posetuva mnogu vodi.i koj ima kontakti so premnogu ribari.
ministerstvo nema dadeno niedna konecija kako treba (ima isklucoci koi se pridrzuvaat)
Za koj sakas da te pobijam koncesioner deka nisto nema napraveno od toa sto treba
konce.mak.kamenica.mak dam.vardar.ohrid.dojran.babuna
se e toa 25 godini isto pocnuvajki od federacija pa nadaljr
А ти Јанко боље би ти било да припазиш што пишуваш, сепак пишуваш на јавен медиум и тропаш глупости од рекла казала моабети со кои бесправно клеветиш конкретни луѓе, меѓу кои и лично се пронаоѓам. Ниту знам кои ти се братучеди, ниту ме интересира, тоа што знам е дека пред две години јас бев во таа комисија за доделување на концесии и НИТУ ЕДНА од концесиите не беше добиена заради политика, НИТУ ЕДНА од понудите не беше одбиена поради политика, НИТУ ЕДНА ПОНУДА не беше добиена и одбиена заради пари. Стојам позади тоа со полна одговорност, со име и презиме.
За другото не би те коментирал, мислам дека од моето досегашно пишување и однесување е сосема јасно дека сум еден од најгласните во критиката и борбата против сите работи што нечинат, а нечинат доста, и мојата критика секогаш била отворена и кон неспособни здруженија и кон неспособни концесионери и кон неспособни служби, институции и инспектори и кон МРФ, зад таа моја борба стојат куп коментари на форумов, но и куп конкретни дела, акции и проекти секаде каде што сум можел да помогнам нешто да се подобри. А што стои позади вас кои само шкрабате на форум, кои само констатирате и чекате самовила со магично стапче да ги реши работите. Ништо, лук и вода....