jane necini so ingormaciite,podobar bil nekojsi spanec sto saka da im tutne roba
sve imaa od informacii koi mi gi kazaa pravi prijateli a ne fb poznanici ili sto ne si gi videl vo zivo.im kazav deka se lovi od 60-140m,im kazav deka se lovi na halibut copens peleti i boila,im kazav i koja boila dokolku jas bi odel tamu.ako procitate od start ke vidite deka gi imale site informacii.Ama ne,jas nemam pojma nekojsi tamu spanec u prodavnica sto nego ni znaat se ke im kaze.on poveke ja saka nasava zemja od mene.
Lani se progura so nemanje informacii i pogresni informacii.za del e tocno,ama nema da toleriram i godinava pogresni informacii
Па ете ловат на халибут.
Ама кој Халибут?
Мислам дека не е до тоа. Но потполно си во право. Јас така го папав во Англија. Јадело најмногу на Cell и слепец акнав 150 Евра за 20 кгр со се диповите. Грците до мене, прв пат на СП, земаа сребрен медал, ама имаа тројца крапџии кои живеат и ловат на Hardwick. Нас не ни дава суетата да си признаеме дека сеуште многу малку знаеме, имаме и можеме и најважно од се да прифатиме прави информации. Се некој не лаже.
И другото се слагам. Јас сега би акнал 2 индијанци со Hot Damon и би "шетал" на секои 2-3 часа. Една се бара.