Abe dajte soberete se i napravete ozbilen muabet.
Sednete i ozbilno razgovarajte.
Dosta na forum tupite i merite pamet.
Sednete i napravete izdrzan plan i programa, site ke se potrudime toa da se ostvari.
Dosta so prazni muabeti.
nema tupenje i ne e nauka,si treba pari i vreme.za kaj nas ne e problem i liga da si pecas,za nadvor MORA PARI.
sto znaci ova????
ne na treska.ke odat na pelagicevo i ke vezbaat 5 dena frlanje na 150m i vadenje riba od 15 kg na tie tenki konci(pelagicevo e samo primer moze bilo koja voda koja nie ja nemame) ke kupi barem sufix edno 3-6 kotura ama onoj od 700 den 300m,a ne nekoe konce od 100 denari,ke kupi pva edno 50m ,ke kupi pletenica power pro 0,15 za spod i marker,ke zeme shock kako sto treba i ke zeme non lead mnogu dobarnu tenki leadcore.
I ke odi ke markira,ke rani i so pva i so boila i ke faka so 0,22 na 150 m.
E saso samo taka.So pari se ide takmicar na svetsko a ne so pozajmanea oprema ili bez pari,so pari se vezba ne bez pari
Ne se vezba na prazna treska i na masa.Se vezba na voda so riba.
Toa e ona jas sto go kazuvam.seto ostanato e zaludna rabota
Go tupis i toa kako .Aman , pa skapa na Pelagicevo ..i site drugi elitni vodi po bakanov ..barem ti taka tvrdis . I sto ? Sto deka si lovel na bogati vodi , kaj se rezultatite od toa ? Ja preteruvas , jbg ...sto ti e celta samo se prasam ? Sakas da se otkazat mladive ? Daj im nekoja godina da gi vidime ,
vie imavte po 20 pa vidovme do kade stasavte ..............Arno si pocnaa , svatija deka treba trening za sovladuvanje tehnikata pred se .Do vcera ne znaea da frlaat , ne znaea sto i kako da kompiniraat od oprema ................Denes ne mi licat na takvi ? Sufix od 700 denari stana problem ...... .ako e do nego dojdeno idi begajte bre , frlete trskite . Da kupel 50 metra PVA konec ...Aman be , jas ce vi poklonam na site po 50 metra ako do tuka dojdoa rabotite .............Mene lucno me nervira sto starive takmicari bile 3 veka nazad....Ico denes ja otkri fizikata na koncite vo voda
drug na PP me prasuva da mu objasnam .... tret ...................
Se posravte od toa deka trebalo rabota da lovis na 150 metri .... deka bila specijalna nauka samo za odbrani , a vie ste nesposobni ....Abe ce rabotis i toa kako , koga si odlucil da se natprevaruvas !