www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Вто Ное 12, 2024 6:53 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS6768697071ELLIPSIS81»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Кастинг
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 7:01 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
ТафТабиТ НапишиCOLON
JaneMK НапишиCOLON
ТафТабиТ НапишиCOLON
A како тоа мислиш на 3 шпулни да имаш секаков конец ???
taka.min tri rezervni spulni,0,35 0,30 i 0,25 i da nema ke mota,srbite celi noki motaa konci na spulni zosto kinea
а ако ми треба + 0,20 и 0,22 на што ке ги намотам ???
na stapce :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:00 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Keltan НапишиCOLON
Kako baratas so metrava :ok_ok: Lani 100-ka vi bese son :D nekako ne ve veruvam :roll:
Епа ја те викам ела дојди.. ти мајтап играш.. дојди и види.. не пред еден двајца тројца муабет после да се шири.. дојди и ти ќе мериш не јас јас само ке фрлам каде кажеш и после мери.. пошто не веруваш..

и втора работа Келтане.. сон никогаш не ми било 100м.. од секогаш сум мавал над 130 без тренинг и замарање.. а со тренинг ќе видиме кај ке се запреме.. тоа сон било на некој поединци кој благодарение на тренинзите и делењето на опрема научија да фрлаат..

а како било на светско незнам.. ама знам дека имаме проблем со мерење дистанци од ОКО..

--

Сергеј.. не очекувам од тебе, некој кој знае, да мисли дека некој останати немаат појма.. .. јас лично 3-4 пати организирав кастинг па никој не дојде.. но тоа не е препрека за да не се организира пак..

А за метражите здравје боже ќе се видиме сите бацачи на вода па тогаш ќе се мериме

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:02 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Филип НапишиCOLON
Sportex НапишиCOLON
Keltan НапишиCOLON
Kako baratas so metrava :ok_ok: Lani 100-ka vi bese son :D nekako ne ve veruvam :roll:
Pa so mislis oti nikoj ne dojde na Treska ?
Јас слушнав дека се прогледувало низ прсти и на годинешниов кастинг за светско :filip:
Не е точно.. ако збориме за истото.. пошто јас бев сведок..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:03 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Keltan НапишиCOLON
Metli jas ce obezbedam :lollol:
Дојди ти да видиш како се празни шпулна до крај.. па после зимајте метли и Ц2 и хис 200..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:04 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
Vi bese , vi bese napisav Martin ..........mnozina :shake_hand: A javi mi koga i smesta trgam da vidam kako nekoj frla 180 metri ................ :shake_hand:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:05 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
JaneMK НапишиCOLON
po 100 pat netreba da frlat,treba da rabotat.I lani bese muabetot cekaj neka frlat pa ponataka ke ide se kako sto treba i sto se sluci,nieden nemozese ni 25m priblizno da raboti od ona sto frlil????

Frlajte kolku sakate prazno olovo

Каде Јане кучо стара пријателе да се работи? Каде на која вода во МК? Кажи го веќе еднаш или престани со муабетот треба треба ова она.. кажи каде да идеме да пецаме риба на 175 и јас ќе идам ќе скапам на таа вода..

и не се фрла 160м само со олово.. земи го тоа у предвид.. имаше еден куп луѓе таму..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:07 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Keltan НапишиCOLON
Vi bese , vi bese napisav Martin ..........mnozina :shake_hand: A javi mi koga i smesta trgam da vidam kako nekoj frla 180 metri ................ :shake_hand:
ОК.. бива.. кога ќе стигнам 180 или некој ако стигне пред мене.. ќе дојдеш ем да се запознаеме тет а тет.. :)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:09 pm 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
JaneMK НапишиCOLON
ТафТабиТ НапишиCOLON
A како тоа мислиш на 3 шпулни да имаш секаков конец ???
taka.min tri rezervni spulni,0,35 0,30 i 0,25 i da nema ke mota,srbite celi noki motaa konci na spulni zosto kinea
за ова си 1001% во право.. кога на слободен риболов некој носи 1км 0.25, 1км 0.30, 1км 0.35.. може и за на светско каде не треба кикс..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:13 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
martinMK НапишиCOLON
Keltan НапишиCOLON
Metli jas ce obezbedam :lollol:
Дојди ти да видиш како се празни шпулна до крај.. па после зимајте метли и Ц2 и хис 200..
Vrati se nekoja strana nazad ovdeka , ima edno cepka video , spomnatite metli se vo vrska so videoto :D
Vidi , ako mene ne mi bilo vazno vaseto napreduvanje vo tehnikata na frlanje , ne bi ni pisuval okolu toa . A mislam deka ce se slozis deka barem malku sum vi pomognal so soveti ?? E sega , jbs se ako nema i malku sala ponekogas ... :shake_hand:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 18, 2015 11:23 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
martinMK НапишиCOLON
JaneMK НапишиCOLON
po 100 pat netreba da frlat,treba da rabotat.I lani bese muabetot cekaj neka frlat pa ponataka ke ide se kako sto treba i sto se sluci,nieden nemozese ni 25m priblizno da raboti od ona sto frlil????

Frlajte kolku sakate prazno olovo

Каде Јане кучо стара пријателе да се работи? Каде на која вода во МК? Кажи го веќе еднаш или престани со муабетот треба треба ова она.. кажи каде да идеме да пецаме риба на 175 и јас ќе идам ќе скапам на таа вода..

и не се фрла 160м само со олово.. земи го тоа у предвид.. имаше еден куп луѓе таму..

Odi na Mantovo saka da se raboti na dalecina .......

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS6768697071ELLIPSIS81»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 24 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum