Ништо ново , едноставно некој живее за провокации . А кога не му иде бара кривица повторно кај други место да си погледне и бара грешка кај себе . Не е прв а не е ни последен пат чичко Васил . Тоа е ... за жал .
Да провоцираш некој кој поштено си испецал со вакви невкусни коментари е само реприза и ништо друго .
Voopsto nr bese nameneto na nieden od natprevaruvacite vo ligata. Tocno e. Imavme srekja.
Ova sto go napisav e nameneto za onie koi ne prozvaa pa duri i se kladea deka ni vo prvi 4 nema da bideme.
Si znaat tie koi se.
A od druga strana slusam muabeti od tipot:
Kako be onie vtori ispadnaa, trebase Milco da ne ja meri ribata. A i ti go znaes toa, tamu bese pred tebe se praveni tie muabeti.
Ali sto e toa e. Jebi ga.
Pak ke kazam. Tie sto pecaa vo liga sekoja cest. Ni na kraj pamet mi e nekogo da provociram od niv.
A za drugite.......
Провоцираше и лани , провоцираш и сега . Секогаш мислите дека некој работи против некого .
Муабети имало и ке има ... колку се изнаслушав муабети за овие два - три месеца
И не ми дреме за муабети . Секој со своја глава . Твојата провокација и лани и годинава беше дирекна , не од муабети .
Тоа што сте втори си е ваша заслуга , си испецавте поготово трето коло и тоа е тоа . Како се сложија коцките е башка работа .
Хејтерите ке останат го*нојадци и секогаш ке ги има . Нека си тераат , не ми дреме ни за нив .
Тоа што сега пробуваат да не растурат ... може и ке им успее . Па нека ви Бистро на светско со Цуцул и компанија