Добар ден на сите.....по дооолгиот одмор кој и те како ми беше потребен бидејќи нашиот капитен "класниот" душата ни ја извади,не натера да се такмичиме во Германски стил... спиење нема,алкохол сведен на минимум (една чаша на ден) утринска гимнастика,јога на секои пет саата и таааака натаму...еве да пишам збор-два....
Честитки до Дуле за прекрасно организираниот куп,одлично дружење и запознавање и секако пред се добар викенд исполнет со вистински натпреварувачки дух.
Им честитам на сите за добриот улов..браво за сите....а посебно на првите
Е сега морам да напишам и нешто друго оти нема да заспијам со денови............
Bayern Munich----Barcelona 4-1
Овојпат Thomas Muller многу подобар од Messi
More Muller eden neli se dogovorivme taktikata da ne se izdava na protivnicite?!?!?
Aj sto napisa za spienjeto, odnosno nespienjeto i za alkoholot ama jogata ne smeese da ja kazuvas. Sega site ke ja prakticiraat, a nekoi mozebi i fakirski so sajki na daska pa odi pobedi gi, hahaha.
Ako se odmori pocni sega so sklekovi. Tri serii po 50, potoa dve serii po 100 cucnjevi i dve molitvi za sreka po 15 min. Da vrzes 30 podvezi za eden saat i da napravis 200 zafrlanja na suvo.
Pocni odma. I po germanski - Raboti i kuti si. A spancite ostaj gi na raat. Tie ke treba da se pokazat na brodot (salatka, rakiice, skara, vino ....)