www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Чет Ное 14, 2024 11:31 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS3536373839ELLIPSIS45»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЦРНИЧАНИ ОПЕН 2013
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 5:48 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
Браво Крле, срцки тие убави. ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 7:01 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Aпр 30, 2012 7:40 pm
МислењаCOLON583
ЛокацијаCOLONСкопје
Добар ден на сите.....по дооолгиот одмор кој и те како ми беше потребен бидејќи нашиот капитен "класниот" душата ни ја извади,не натера да се такмичиме во Германски стил... спиење нема,алкохол сведен на минимум (една чаша на ден) утринска гимнастика,јога на секои пет саата и таааака натаму...еве да пишам збор-два....
Честитки до Дуле за прекрасно организираниот куп,одлично дружење и запознавање и секако пред се добар викенд исполнет со вистински натпреварувачки дух.
Им честитам на сите за добриот улов..браво за сите....а посебно на првите :filip:

Е сега морам да напишам и нешто друго оти нема да заспијам со денови............

Bayern Munich----Barcelona 4-1

Овојпат Thomas Muller многу подобар од Messi :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 7:03 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
me cekase da se uklucam :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 7:11 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
sasoj НапишиCOLON
Добар ден на сите.....по дооолгиот одмор кој и те како ми беше потребен бидејќи нашиот капитен "класниот" душата ни ја извади,не натера да се такмичиме во Германски стил... спиење нема,алкохол сведен на минимум (една чаша на ден) утринска гимнастика,јога на секои пет саата и таааака натаму...еве да пишам збор-два....
Честитки до Дуле за прекрасно организираниот куп,одлично дружење и запознавање и секако пред се добар викенд исполнет со вистински натпреварувачки дух.
Им честитам на сите за добриот улов..браво за сите....а посебно на првите :filip:

Е сега морам да напишам и нешто друго оти нема да заспијам со денови............

Овојпат Thomas Muller многу подобар од Messi :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

Od kade be 4:1 ?????
Sega za sega e 2:1 ama ne zaboravaj deka imate za igra uste 4 utakmici..Jas kazav i pak ke kazam...na sekoj pobednik mu pruzam raka uste vednas po zavrsuvanjeto na natprevarot..milo ke mi bide da ne pobedi nekoj pomlad i perspektiven,a ne nekoi dedovci pred penzija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 7:50 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONВто Ное 30, 2010 3:15 am
МислењаCOLON1683
Dodeka piev kafe so Sale i Krki kaj niv vo boks uspeav i jas da fornam nesto od nivnata najgolema riba sto bese ulovena na ovoj kup, eve nekoe video i sliki.

[ img ]

[ img ]

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 8:21 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Maр 07, 2011 11:21 pm
МислењаCOLON1581
cestitki do organizatorot mu posakuvam da stane tradicionalen pa da se nizat jubilej po jubilej,cestitki do ucesnicite se gleda deka site si pominale dobro i sekako do prvite tri mesta :bravo:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 8:46 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПет Ное 25, 2011 8:33 pm
МислењаCOLON306
sasoj НапишиCOLON

More Muller eden neli se dogovorivme taktikata da ne se izdava na protivnicite?!?!?
Aj sto napisa za spienjeto, odnosno nespienjeto i za alkoholot ama jogata ne smeese da ja kazuvas. Sega site ke ja prakticiraat, a nekoi mozebi i fakirski so sajki na daska pa odi pobedi gi, hahaha.
Ako se odmori pocni sega so sklekovi. Tri serii po 50, potoa dve serii po 100 cucnjevi i dve molitvi za sreka po 15 min. Da vrzes 30 podvezi za eden saat i da napravis 200 zafrlanja na suvo.
Pocni odma. I po germanski - Raboti i kuti si. A spancite ostaj gi na raat. Tie ke treba da se pokazat na brodot (salatka, rakiice, skara, vino ....)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 8:48 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
xaxxaxaxa za toa vo sekoe vreme i ne begam, samo on nema da ide od edna pricina,,sto mu ja zema trskata na velijan od raka :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 8:56 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Дек 10, 2011 7:13 pm
МислењаCOLON396
ЛокацијаCOLONБИТОЛА
Prvo da cestitam na pobednicite :~~ :~~ :~~ pozdrav do site ucesnici na memorijalniot kup i sekako na organizatorot . Krivo ni e so Risteto sto ne ucestvuvavme, no za vgodina ke gledame da gi zavrsime obvrskite navrme pa i nie da bideme del od prekrasnoto druzenje.
PS: Krste, mislam deka ja zasaka pozicijata kaj kruvceto.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 29, 2013 9:03 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
Imavme Flore brat klima ured 24 casa kaj nas bese uzivancija barem senka imavme i se disese.....E sega taa pozicija na naprevar e dosta teska ali moze da dade kapitalci u pm...Pred da si odime tuka kaj nas bese na gosti Zdravko kakvo prase se svrti na 3 metri od nas ....

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS3536373839ELLIPSIS45»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 15 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum