Jas sum clen na U.O. na MRF
Normalno deka nitu na mene ne mi se dopaga ovaa nastanata situacija vo krapskiot ribolov.
Iako mislam deka nikoj mene kako licnost ne me stava vo toj t.n. MRF Doel sepak me zasega taa sostojba.
Me zasega zaradi toa sto mislam deka razmisluvanjeto i namerata za okrupnuvanje na krapskiot ribolov vo Mk na MRF bese dobra.
Od edna nikakva sostojba se postigna nesto sto odavna krapdziite vo Mk mozele da go sonuvaat.
Zamislete se finansira kotizacija, pat, hrana, prihrana i mamci za ribolov pa i nekoj drugi potrosni materijali a odat trite t.e. cetirite najdobro plasirani dua od ligata.
I da ne navleguvam podlaboko ke Vi go kazam samo ona sto kojznae kolku pati sum go kazal.
NE POSTOI SPORT KADE POLESNO MOZES DA OTIDES NA EDNO SVETSKO PRVENSTVO.
Sto Vi e problem ?
Da ispecate tri kola i da odite na svetsko?
Slusam zabeleski, toa kostalo, pa od rabota treba da se izleguva, pa treba da se frli 140 m. pa treba da se pokaze rezultat, pa ako ne se pokaze...
Pa ako ne se pokaze ke treba da ima muabeti, pa ako ima muabeti nema da sum ,,najdobriot,, krapdzija vo Mk
Site sto frlaat drva i kamenja po MRF doel bile ucesnici na svetskive. Rezultati ???
Pa sledi, ne sme nie krivi, MRF Doel e kriv zaradi .............
Abe ajde.
Abe prijavete se vo Liga, ispecajte, trenirajte, napravete rezultat pa posle kazete mi deka MRF ne cini.
Zamislete nekoe Duo da zastanese na piedestal na nekoe Svetsko. Zaslugata ke bese na MRF Doel ?
Za kraj, site znaete deka so muabetenje po javnite mrezi nema da se smeni nisto ( osven polnenje na sopstvenoto ego ) zatoa prevzemete nesto.
Da sum na vase mesto, jas bi pocnal so samiot sebe.
Respect