www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Вто Ное 12, 2024 3:58 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2728293031ELLIPSIS43»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: "Kako Treba" na Svetsko Prvenstvo!
ТемаИспратеноCOLONПет Oкт 16, 2015 9:39 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
JaneMK НапишиCOLON
I ne treba da e nadvor od federacija.Vo srbija saranskata asocijacija si e pod kapata na federacija.MKA nikogas nebila pod kapata na federacijata.Predrag treba da znae zosto bese del od MKA.

Znaci granka na federacija samo za Krapsskiot del.

Bas taka i nikako poinaku . Na UO od federacija ostanuva da ispolniva finansiskiot del ....koj kako i kade ne :nono:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Oкт 16, 2015 9:41 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
JaneMK НапишиCOLON
se e pogore napisano.....

i da takmicar nekuka,ide i se takmici i dava se od sebe bez razlika kade i kako ke bide
Ne citam tolku dolgi postovi na forumi :shake_hand:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Oкт 16, 2015 9:53 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Uste ova imam da kazam na ovaa tema , za da se zamislat malku idnite takmicari ........sto potoa ??? Kupiv 2 C2 trski i dva MGS-i za niv so namera da ucestvuvam vo liga .Da , jas mislam deka dve mi se dovolni vo liga ..... .Ako ne uspeam so dve nema ni so deset da bide podobro .. ...ama toa sum samo jas i ne e bitno . Bitno e zosto odlicuv da ne ucestvuvam vo liga ? Zatoa sto vo glava non stop mi lupase prasanjeto .. .... STO POTOA ? Sto ako vlezam vo timot za na svetsko ?? Ziva bruka ce bev tamu ... pred se od nekoi fizicki ogranicuvanja , limiti koj gi imam . ..delimicno potrosena roba , jbg :D Razbirate li sto napisav ?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Oкт 16, 2015 10:23 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Keltan НапишиCOLON
Uste ova imam da kazam na ovaa tema , za da se zamislat malku idnite takmicari ........sto potoa ??? Kupiv 2 C2 trski i dva MGS-i za niv so namera da ucestvuvam vo liga .Da , jas mislam deka dve mi se dovolni vo liga ..... .Ako ne uspeam so dve nema ni so deset da bide podobro .. ...ama toa sum samo jas i ne e bitno . Bitno e zosto odlicuv da ne ucestvuvam vo liga ? Zatoa sto vo glava non stop mi lupase prasanjeto .. .... STO POTOA ? Sto ako vlezam vo timot za na svetsko ?? Ziva bruka ce bev tamu ... pred se od nekoi fizicki ogranicuvanja , limiti koj gi imam . ..delimicno potrosena roba , jbg :D Razbirate li sto napisav ?
daj mi gi mene da gi tapsam malku so dve trski,posto ja prodadov celata oprema :D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Oкт 16, 2015 11:11 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Многу е проста работата..

Лига на подкована вода, со добра стаза, со фер и работливи судии..
Капитени и селектори кој ќе ги пратат секое коло натпреварувачите..
Настап без его и фер плеј..
Настап во лига каде ќе се лови на дистанца.. не секој има опрема и можност тоа е факт но лигата не е сите да јуриме кој како може, а за омасовување на спортот да се организираат купови и едукативни дружења..

И нормално што повеќе излегување на вода и ловење од баруштии до големи води..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Oкт 17, 2015 2:43 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Aпр 30, 2012 7:40 pm
МислењаCOLON583
ЛокацијаCOLONСкопје
Keltan НапишиCOLON
More Prilepski ne e taka....kade e sportskiot duh ? Pa i fudbalerite (a i drugi sportisti) znaat deka nemaat šansi da bidat svetski nitu evropski prvaci (a bogami nitu vo prvite 20) ama sepak igraat kvalifikacii,sporet tebe treba site da se otkazat odnapred ? Da ne ucestvuvaat ? da ne igraat ?...totalno pogresno i nesportski....Toa vodi kon ambis,dupka....

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Oкт 17, 2015 3:09 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
сте ја згрешиле темата сосе насловот

- па за како ТРЕБА имате барем 100 примери на репрезентации, федерации да си одберете било кој вас ви одговара нај повеке и да се држите на тој пример

и да после резимирате каде ја загрешивте во кој СЕГМЕНТ

ова НАШЕТО е дали само ва два/три сегменти правилно, се другото е ШКАРТ(производ што се фрла во канта-или рециклира)

ние СМЕ ПРИМЕР ЗА КАКО НЕ ТРЕБА --така да изправете си грешката кој може да исправа наслови :!: а не се мачете да исправате ЛИЧНОСТИ за џабе

поздрав од БИТОЛА - нај градскиот град во мкд

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Oкт 17, 2015 11:59 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Јан 12, 2012 9:48 pm
МислењаCOLON496
ЛокацијаCOLONBitola
Веројатно нешто од ова шо ќе го напишам е веќе напишано ама премногу се изнапишавте и неможам се да прочитам

Припремите за светско треба да започнуваат пред стартот на лигата т.е прво се бираат главен и помошен капитен

Лигата да биди 3 кола по 72 саати или уште подобро 4 кола а капитените се должни да присуствуваат во сите кола и подеднакво да ги следат во ловењето сите екипи

Репрезентација е составена од првите 3 екипи а четвртопласираната резерва

По завршувањето на лигата , капитените се должни да организираат најмалку 2 купа од по 50 саати на кои ке учествуваат 4 те екипи и капитените кои се должни да ги корегираат сите недостатоци подеднакво кај екипите

Се до почетокот на светското да се организираат и што повеке кастинг и маркирање тренинзи

Строго да се забрани реченицата "Ти ќе ми кажиш мене! Јас 100 години сум крапчија"

Да се почитуваат одлуките на капитените , ако има несогласувања културно да се разговара се додека не се постигни договор

Обавезно да се обезбедат средства за капитените да одат извидница на водата каде ќе се одржува светското ,ако има можност и барем 1 екипа која таму би ловела задно со капитените

На светското да не се носат ТУРИСТИ исклучиво репрезентацијата , готвач и 2-3ца логистика кои ке ги изберат капитените (најдобро искусни крапчии или учесници во лигата), резервите цел ден на стаза а логистиката разнесува храна и во слободното време работи што и резервите работат

Ако ми текни уште нешто ќе припишам а слободно и вие господо од крапската елита додадете нешто ако пропуштив

dreaming about it.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 18, 2015 8:58 pm 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
risteto НапишиCOLON
Строго да се забрани реченицата "Ти ќе ми кажиш мене! Јас 100 години сум крапчија"
:D :D :D :~~ :~~ :~~

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Oкт 18, 2015 9:00 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Филип НапишиCOLON
risteto НапишиCOLON
:D :D :D :~~ :~~ :~~
E pa zatoa trenerot treba da e 150 godi.krapdzija da znae sto pravi a ne so spanci 4 dena da pie kafinja :D :D :D

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2728293031ELLIPSIS43»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 18 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum