Listajki po internet naidov na ovoj kupoven mix proizvodstvo na Meleg baits,go ima vo dve varijanti Fish i Sweat.Licno mene vnimanieto mi go svrte cenata na ovoj proizvod,mislam deka 380 dinara e povece od prikladno.
Pa me interesira dali nekoj se sretnal so ovie mixovi vo zivo i dali lovel na niv i normalno ako saka da spodeli iskustvo.
Eve i nekolku karakteristiki na mixot ke kopiram tekst od nivnata strana
Meleg Bait Boilie Base Mix Fish je zasnovan na istim komponentama kao i naše Fast Hybrid boile. To znači da ovaj miks ne sadrži ništa što je veštačke prirode.
Pored toga, Meleg Bait Boilie Base Mix-ovi u sebi nemaju klasičnu soju i ne sadrže griz - dve stvari koje nažalost sačinjavaju veliku većinu boila na tržištu. Ne morate eksperimentisati sa raznim komponentama radi dobrobiti ribe i vašeg džepa, istraživanje prepustite timu ljudi našeg istraživačkog centra. Briversi su posebno odabrani uz dodatak enzima, dobili smo ekstra izbalansirane osnove za boili miks koji mogu da love ribu u svim godisnjim dobima. Boilie Mix Base Fish se zasniva na ribljim brašnima, gde šaran prepoznaje određene riblje proteine i enzime.
Meleg Bait Boilie Base Mix Sweet je zasnovan na istim komponentama kao i naše Fast Hybrid boile. To znači da ovi miksovi ne sadrže ništa što je veštačke prirode.
Pored toga, Meleg Bait Boilie Base Mix-ovi u sebi nemaju klasičnu soju i ne sadrže griz - dve stvari koje nažalost sačinjavaju veliku većinu boila na tržištu. Ne morate eksperimentisati sa raznim komponentama radi dobrobiti ribe i vašeg džepa, istraživanje prepustite timu ljudi našeg istraživačkog centra. Briversi su posebno odabrani uz dodatak enzima, dobili smo ekstra izbalansirane osnove za boili miks koji mogu da love ribu u svim godisnjim dobima. Kod Boilie Base Mix Sweet-a je akcenat na sojinom proteinu. Taj protein koji se u klasičnom sojinom brašnu može naći u maloj meri je zapravo jedini interes šarana. Naspram sojinog brašna, Boilie Base Mix Sweet je lako svarljiv za ribu i veoma je dobra zamena za mlečne proteine. Veštački mlečni proteini su česti uzroci oksidacije i plesni koja se teško primećuje u miksu, a šaran ih lako prepoznaje.