Nekoi velat deka e neprikosnoven dodatok vo mix bez nego ne se moze,ali koga ekonomijata te stega za vrat ne e nisto strasno,tuka e crveniot piper ili pivskiot kvasec koi se dobra zamena za nego
црвениот пипер замена за бетаин,пивски квасец....замена...ccc....
:geek: :ugeek:
.....како и некогаш претходно...ќе кажеш,а после негираш...!!!!!среќа што овде стојат и претходните коментари....значи бетаин е бетаин и за него нема замена,нема измислување на топла вода,таа е измислена уште од турско....!!!!!
Тоа што не ми се коментира за моите искуства околу спремањето на миксеви,боили или слични дрангулии е само поради едно нешто...за крапски риболов треба да си роден,да имаш дарба(како што јас не знам да свирам виолина),стрпление,живци....тоа не е инстант
риболов па да очекуваш успеси на секое искачање на вода.....а доволно сум отворен за соработка со личности кои ми значат во животот,кои заслужуваат да разменувам мислења со нив...!!!
Верувај дека ни Јас,а после твојта изјава дека само три месеци од год. го бркаш крапот,ни Ти не сме доволно достојни да делиме јавно совети за работи кои не се благодарни...!!!Ако добро размислиш,твојот(хрватски микс)има работено на неколку води,која наша е барем малку слична на тие води????...во кој период од годината..????Кој фонд на риба...????...И уште многу други фактори.....!!!!!!Подобро да се остават лугето сами да размислуваат,експериментираат,до дојдат до свои лични сознанија..а не да наогаат вина во мојот(твојот) микс дека ги заебал и после толку денови поминати на вода останат без риба....!!!!