Kupi mi ti mene edno kilo introvit i najdi nacin kako da napravam boila 80% vo nea da bide Introvit .. pa ce pravime muabet kolku lovi .. . . .1gr. lovi .. 10gr. ne
Martineeee , prbrzo i bez nikakva osnova nosite zaklucoci .. Se sprepnuvate na vistinata . . . ama nikako da ja videte
Не Келтан.. заклучоците што ги носам се базирани на тестирање ако не прочита убаво..
А пошо никако да ја видам вистината.. дај објасни онака нај пластично објасни ни.. за ние по неупатените да сватиме..
стварно ме интересира.. без заебанција..
Axa ,zaklucocite gi nosis se bazirani na napravenite testovi .Super e toa , ce ni kazes li kolku testa napravi , po kolku vreme traea , po kolku uloveni ribi na sekoj test .A najvazno sto me interesira kade i KAKO go izveduvase sekoj test .Dali sekogas na ista voda i na ist ili kakov nacin ?
Mislis deka ne ti ja zemal boilata so povejce Introvite od koi pricini .. ?? premnogu curela amina .. ili loso na meseto mu doslo otkoga probal edna , dve , pet , 10 , . . .ako probal povejce nekoj i ce se bocnel , taka ?
PS. Zajko , sibaj brat . . seci , deli , neutraliziraj ...tebe ne te zadevam povejce ocigledno samo ti si znaes sto pravis ..jas apsolutno ne te razbiram sto napisa vo posledniot post ...
Тестови во траење од 10 одења.. на дива вода пласирани во 2 спотови едниот со 1гр. другиот со 5гр на раздалеченост од 20м на исто плато.. во исто време на иста вода.. тој од 1гр се покажа како по ефективен.. исто хранење исто се.. значи тоа папитите што ги читаш се сѐ во ред.. но сите тие се во аквариум.. не дека се лоши далеку по прецизни и методизирани.. но тоа што е во аквариум не е исто и на вода во пракса.. плус повеќето од тие папирие се за како да се добие повеќе килажа за гоење на крап..
По тебе искача дека ако стаам една кеса интровит вс на 1 кг микс ке ја имам најдобрата боила на целиот свет..
или ако стаам 1 кеса интровит во 50 литри вода и и даам на кокошката да пие има да лежи златни јајца..
јас сепак мислам дека тоа не е точно од проста причина што си има формула секое животно колку може да апсорбира аминокиселини и нутриенти..
затоа и на кесата е напишано упатството.. колку гр. се користи..