www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пон Дек 23, 2024 12:15 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Kombinacija Mesna i Ovosna Aroma za Boili.
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 13, 2013 10:04 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Keltan НапишиCOLON
Mnogu si kontradiktoren ponekogas..i pesokot ce go jade , taka li ?? Znaci li toa deka nekoi ekipi imaa pocuruk boili od pesok pa krapce ne fatija .Ajde ne zezaj petel , si ima golemina i prednosti taa boila ...
Rabotela samo kade ima krap . . a kade sakas da raboti ? Na prilepsko ezero kaj dvana krapa sto gi brkam godini :D
,

site fatij riba,,sAmo koj kolku i kakva, e sega razmisli ti da ti udrat 5 krapa isood mera a lovis na 100 m, a toj do tebe fati 3 kom u mera od sto lovi na golemi boili,, e posle brkaj go otisol napred, a ti neinformiran,,

pola ne znaea i ne be informirani za ta voda dek ima premnogu krp ispod mera,

e sega keltane nemoj da mi kazes deka rumunskata boila bila najubava, na jagoda i med, i deka samo toa jadel krapot,,,,drugive ne gi jadel ;)

Кон врв
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Топива бојла
ТемаИспратеноCOLONСаб Ное 23, 2013 2:22 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
Dali se uste stois pozadi ovaj tvoj post bre zajko ? Posle Portugalija . . . :D

Da , ako jas se prasam topiva boila e najdobar izbor za BILO koja voda . . .

PS .nisto ne si svatl bre petel , sto se sluci vo Romanija . . . nema vrska dali bila najubava i so med i jagoda . . .

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Ное 23, 2013 2:30 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Go pustiv pred vreme posledniot post . .. . . nisto ne si svatl bre petel , sto se sluci vo Romanija . . . nema vrska dali bila najubava i so med i jagoda . . .pa zatoa samo nea ja jadel ...JA baral ama ne ja nasol bre zajko .. troski mu poslaa romancite . . go vrtkaa na hranilista so troski . . a milioni krapcinja ni\ ezero , odi hrani so tvrdi boili i nahrani gi ..TONI ne ti stasuvaat ,aloo .I nemoj da mi pocnes so golema boila i selekcija . . vidov kako selektira vo Portugalija .Kontas li , zatoa pobedija so tolkava razlika ...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Ное 23, 2013 11:28 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
More so prilepsko mandalo si ti...Em ne ja odbiras mnogu em dupis kaj so netreba...Koj pobedi bre vo portugal na topiva bojla???pobedija so carevka bre Keltane.. i so koja razlika bre Keltane??Neka bide dogodina svetsko ili balkansko na nasa voda..ke vidis so kolku razlika ke gi tepame site ostanati.I sam gledas deka poslednite sampionati si tepa domakinot.Ne te ostavaat da pobedis na nivna voda.A za Portugal...ne znaes nisto..Se rasturija portugalski vozila vtorata i tretata nok od poseta na domakinite,na zurka da ne odea,ili zeni nosea???Razmisli ti pa kazi sto pravele.Topivata bolja si ima svoi prednosti ,no ne na sekoja voda.Ako sakas toa da ti go dokazam ,eve eden poredizvik od mene..Odberi voda po tvoj izbor ,jas na obicna ti na topiva..52 casa minimum..Pa da ti dokazam deka ne si vo pravo..KOGA SAKAS.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Ное 24, 2013 2:21 pm 
Отсутен
Воздржан

РегистриранCOLONВто Maј 22, 2012 10:16 pm
МислењаCOLON55
Ico pred 7-8 god pravese takvi boili sto se topat, i lovese so niv na edno ezero VITANCI, vo blizina na veles...
Mi izgleda temava nova, no ovaa odamna e fakano od nego, dofeka jas odev so nego kako moralna podrska :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Ное 24, 2013 2:34 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Da , da . . i dupkata na dnoto na sakcijata Vie ja izmislivte . .. . :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Ное 24, 2013 2:53 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Глеам многу зајадливи коментари.. море море..

Епа поради ваквите излагања ми се повраќа.. само поради ваквите излагања е вредно да си чуваш тајни.. пошто излезе ли у јавност тоа што си се еба*ал години наназад да го направиш.. одма ке те плукаат.. и ке си на тапет дека:
1. си експериментирал.. 2. си трошел време.. 3. не си бил на вода.. 4. си се праел хемичар итн итн..
- егото .. пфф ти мене ке му кажуваш.. знаеш ли ја шо сум бе за тебе.. ??

среќа што не напишав за 4 години ловење и експериментирање со топиви боили.. имаше да ме исплукате со шлајмови у пм.. ке се удавев..

затоа на вас оставам.. вие експериментирајте правете работете.. затоа што само така се учи.. џабе да напишам.. одма лоши мисли ке стигнат..

преголемо ви е егото.. ве заслепува..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Ное 24, 2013 3:11 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Vidi kolega , ova e Forum .. ILI pisuvaj i kazi ili CUTI si i svirkaj si ..AMA ne spomenuvaj sto i kako si pravel tek koga nekoj drug resi da napise okolu toa nekoj zbor , me razbiras sto mislam , taka ? Kako sega jas tebe da te veruvam sto si pravel nekogas ...a i ne me zanima bre covece . . . . spomenuvas tek sega vo ovaa tema koja e vejce odamna otvorena ? Konstruktiven post bi bil koga bi napisal receptot za taa tvoja topiva ...A ne .. abe jas ova odamnaaaa go pravev , nikoj ovdeka ne go zanima toa sto ti si pravel . . . .

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Ное 24, 2013 3:16 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
mnoge emocii imate u postovite kolegi :D

ne e nisto novo taa boila i ja pecale mnogu ljudge od mk i porano ne samo jas,,,,,,

ima samo edna razlika od peleta boila i topliva boila,, zapamtete toplivata boila ne treba da se susi , nego od start da raboti, poveke hemija poveke ulje za da ostane kompaktna i da ne faka kora,,,,,

sum gi pecal i dvete znam koja e ralzlikata no rekovme deka na nasite vodi nemaat nekoj efwkt poradi raznovidna riba..

tocno e deka na toa ezero pecavme na takvi boii od 22mm na start i za 20 min imas prava 14,, taka ja zimase ribata,bez aromi bez hemija,samo so ribino ulje od sbs narapvena,,,,,,,nizto drugo,, ne moze da se isusi i 3 god da stoi, a se rastura za 1 saat..

martin ne zaboravaj edno,, ovde site moze da si go kazat svoeto mislenje,,ako ne mi se svidga na nekoj go preripuvam i nego komentiram,, nema ego, nema gacki prikazni,, nego ima tema koja ne e nisto novo za mnogumina od nas, i normalno e da se komentira,,,,

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Ное 24, 2013 3:59 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Коментарот беше за келтан.. пошто цинично се поставува со муабетот да бе и саксиината дупка вие ја направивте..
ако не свативте.. од почеток..

Не е до рецептот.. туку е до врзувачот.. .. толку од мене.. :D

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 4 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум