mnoge emocii imate u postovite kolegi
ne e nisto novo taa boila i ja pecale mnogu ljudge od mk i porano ne samo jas,,,,,,
ima samo edna razlika od peleta boila i topliva boila,, zapamtete toplivata boila ne treba da se susi , nego od start da raboti, poveke hemija poveke ulje za da ostane kompaktna i da ne faka kora,,,,,
sum gi pecal i dvete znam koja e ralzlikata no rekovme deka na nasite vodi nemaat nekoj efwkt poradi raznovidna riba..
tocno e deka na toa ezero pecavme na takvi boii od 22mm na start i za 20 min imas prava 14,, taka ja zimase ribata,bez aromi bez hemija,samo so ribino ulje od sbs narapvena,,,,,,,nizto drugo,, ne moze da se isusi i 3 god da stoi, a se rastura za 1 saat..
martin ne zaboravaj edno,, ovde site moze da si go kazat svoeto mislenje,,ako ne mi se svidga na nekoj go preripuvam i nego komentiram,, nema ego, nema gacki prikazni,, nego ima tema koja ne e nisto novo za mnogumina od nas, i normalno e da se komentira,,,,