Комад - евро. Вредат за ваква работа?
Vredat i toa kako,ete gi gore na moite kasiki.Poostri se od 16-ka jadicka
I tesko se tupat,najcudno e sto se ekstremno lesni za goleminata.jas gi tepam od 5/0 do 7/0 na kasiki.Pomalite 3/0 na vobler .
Nego Ico,taa gorna trokuka za koja mi tvrdis deka treba :kako moze koga somot ja zema vo ''propaganje'' da se kaci na nea? kasikata koga tone isto raboti,koj zbor da go upotrebam?? se ljulja ??
se ''niska'' ama tone so zadniot del(gazot) koj e posirok i potezok ,toj PRV vleguva vo ustata
I kako sega gorniot del kade e vrtilicata kace? Znaes kako ? somot ja zel kasikata,ti ne znaes odma i koga osetis kontra . . . E vo taa kontra posto prvo treba da izleze od usta gorniot del kade e i konecot koj ja vlece,normalno e da se zakaci na nea. Ako ne e taa ,ce go zakaci dolnata sigurno.Se razbira deka i jas sum imal slucaji da zeme na propaganje i nemalo utka so kacenje.Jas licno ja vadam gornata od bezbednosni pricini pred se.Kako prvo moze tuka se i sesto da se sluci,da se zapletka pletenicata pred se i da skine.A najvazno mi e da e nema zatoa sto bez nea mnogu sum pobezbeden jas,nema sto da me zakaci mene.Mozes slobodno da posignes vo ustata.Samo nemoj kuka da mi spomnes te molam.alegicen sum na tie sto e koristat
Ako probas samo so gornata trokuka . . . ce imas milion promasuvanja,zatoa sto od edna strana e ''maskirana-skriena '' od teloto na kasikata.A samo so zadnata ni edno ,pa vidi koja treba