Zs te interesira be Aki
Da gi soberes na legalen nacin
А ти да не сакаш да отвориш уште една тема за подршка, како онаа за сиротиот чиче кој неможел на раат да си го фрли сертмето да си фати 2-3 кркушки, сега за овие другиве, некако како да наслутувам повторно равенство помеѓу рибокрадците и рибарите, или ме лаже умо
Stole prijatele ,za admin izgleda ne vazi praviloto da ne se pisuva Of toppic .Cim e taka aj da mu odgovoram . . .A ako izbrise ce dokaze deka sum vo pravo za se sto ce napisam vo ovaj post
Znaci ti si toj sto ja izbrisa temata ? A jas pak go prasam vcera Emil kade e , posto ne se sejcavav vo koj del ja otvoriv . . . I , zosto ja izbrisa ? Ili se najde nekade vo tekstot mozebi ? Zosto mi kratis pravoto da otvoram tema i iskazam moeto mislenje a potoa da procitam sto mislat ostanatite kolegi za toa ? Ili na ovaj forum moze da postojat temi samo po tvoj vkus i koi samo tebe ti odgovaraat ? Ce mu kaze li nekoj kolegi na crveniov deka ednoumieto odamna go nema na ovie prostori ? Na ovaj forum nikoj ne e dojden poradi tebe , pred se sum se zaclenil poradi onie ostanati 1000 i kusur drugi clenovi ,lujge so koji delam ista strast a toa e ribolovot ! I ti nemas pravo da mi branis da pisuvam okolu ribolovot i iskazuvam svoeto mislenja , a uvo ne me boli dali ti se slagas so toa sto jas pisuvam , se dodeka nikogo licno ne navreduvam . Se dodeka nikogo ne navreduvam so moite postovi i ne sum of topic od temata kade pisuvam ,nemas pravo ni ti ni nikoj drug da brise toa sto nekoj napisal .Moite stavovi oklu ribolovot ,zakonite za ribolov i stavovite na ostanatite kolegi od ovaj forum se nasi licni stavovi i sto ti imas problem so toa ? Mozes samo da ne se slagas so niv i da izneses svojot stav ako sakas a ne da brises se sto tebe licno ne ti se dopajga ..
Ti si Crven cuden covek . . . temata petel lav prvo ja napadna kako neumesna.. . potoa pak baras sliki .. temata za sertmeto si ja izbrisal i sega ja vadis na videlina i me prozivas za istata ? Da , umot te laze ... deka mozes da pravis sto sakas na ovaj forum !
A koga vejce me provociras , eve ce ti kazam ! Mnogu pomil mi e toj ciceto so sertmeto i ovie decki sto so race lovat od nekoj koj na forum se deklarira kako sportski ribolovec i borec protiv ribokradcite a nosi doma poln bagasnik stukcinja od kilo dve a gi narekuva krokodili .. .Ili toa ne se vazi ..ne se od nasava drzava ?? Kolega Crven i ostanati clenovi ovdeka cisto da se znae . . . STUKA e stuka nad 4-5 kg ...pomalite se stukcinja a krokodili mozeme da narekuvame samo stuki nad 10 -20 kg ..