skromna mala reportaza kolku da ne e bez ic.nema mnogu sto da se zbori za ovoj teren osven toa deka e najjbogatiot riboloven teren u mk
si pojdov,se iznaloviv i si dojdov hahahah klasika, pola den leto a pola oluja so gromovi i grad.steta sto taka go nacekuvam celo vreme inaku ke si go srushev rekordot vo ulovena popadika.trebase da prespijam vikendov ama nisto so vremevo ni od klenko ni od kampuvanje pa si vikam popadika popadika pravi kejf ke ja brkam, i sea posledniov pat dobro mi trgna.tajnata ke vi ja kazam a taa e vo 9 jadica!!! koj ke ide da ja brka egupkata neka si spremi beli,crni i krma.tapa 2gr 12konec i najjbitniot moment a toa e 9kata udica!!!
8KG ZA 8 SAATI
i eden otkacen karash od kilo koj ne mozev da go domknam niz brzacite deka e kako plocka kako zname mi se veeshe nad brzacite ama nejkeshe da dojde do breg
jas fativ 8kg a drugarot do mene so koj zaedno otidovme i koj fakashe na edno metro od mene fati samo 5 popadiki ahahahah znaci mi se isplatel treningot ne bilo za dzaebe
mi vika kako be tapa do tapa ni vozat tapite a ti vadish jas ne? a odgovorot beshe 20godini trening hahahahahahahahha inaku i na ezero dosta ja vadat popadikata ama kejfot e pokraj brzak da ja vadish!!!
eve uste edno tajno oruzje za klen do kilo pokrupen ne sum mavnal na mamecov ama smrt e za klen.eden da ima dva ke fatish !!!
HEXAGENIA !
do naredno viduvanje pozdrav i bistro !!!