РегистриранCOLONСаб Дек 18, 2010 9:47 am МислењаCOLON4783 ЛокацијаCOLONskopje
me pokani od nikade nepoznato prijatelche da ideme na dojransko ezero i da si napravime druzba so prespivanje kaj nego vo kuka,a jas kako da odbijam takva pokana se najdovme na kafe,se zapoznavme,kupivne namirnici i pravac dojransko ezero so moabetot deka jadela kupna edra crvenoperka.stiganje i ezeroto tepsija,ogledalo sto se vika vakvo ne bilo vo leto ahahah
chamci imashe eden kup kaj i da se svrtish...
ribolovev so dve trski za da go podobram uspehot,brzinata i da otkrijam koja e dlabinata i mamecot
...od vreme na vreme iskachashe po nekoja vakva crvenoperka od 300-400gr a karash nemashe ni za lek
fativ po neshto kolku za przenje da ima a i da obelam obraz bidejki okolu mene nikoj nishto ne vadeshe ,site beva so slab rezultat ili potochno so crnecot na chamec koga iskochiv kaj zoki shto renta chamci i gi gleda site koj shto fatil me pofali deka sum bil megu prvite denta so uspehot i deka nikoj nishto ne vadel a i kako pristignuvaa chamcite site beva so po 2-3 ribi katastrofa!
palenje motorcheto i vo kukha na greenje i slavenje rodenden na nashiot kolega boba bamsse
dojranski zalez sunca
shlagot na tortata,retko vkusna riba
naredniot den edvaj se rasonivme za da vlezeme vo chamec ama vremeto ne ni dozvoluvashe ribolov i beshe promashaj.vlegovne v ezero napravivme po nekoj krug i si zaminavme nakaj sk a popatno si go merkav vardar a bidejki denje se vrakav ubavo mozev da vidam koj kade sto i kako ribolovi po nashata mila reka i vednash markirav mesto za sledno iduvanje
shto da kazam drugo sve e kazano ogromno fala do ivan shto od nikade me pokani i me primi kajnego vo kuka da se druzime i ribolovime zaedno!
za kraj eden pozdrav do site forumdzii od imeto na cela ekipa so ribolovechki pozzdrav BISTRO
_________________ TAPATTA JA LECHI DUSHATTA
mrtva dae-od reka dae!
РегистриранCOLONСаб Дек 18, 2010 9:47 am МислењаCOLON4783 ЛокацијаCOLONskopje
si me pogodil edno vreme kako dete mi beshe omilen parfem so mashko golo telo beshe shishenceto na mashkiot a na zenskiot so zensko golo telo ahahahahhaha moda si e moda tapa kaj i da si ne zaboravaj neznaesh shto ke uleta
_________________ TAPATTA JA LECHI DUSHATTA
mrtva dae-od reka dae!
Super provod vo sekoj slucaj iako sum iznenaden sto ne uspeavme da izvadime poveke.Ovoj period sekogas sum imal odlicen rezultat vo Dojran.No zdravje,sekogas ima nareden pat i se nadevam deka nema da cekame dolgo za da probame povtorno.Fala vi na vas sto dojdovte i za sleden pat kuka otvorena
РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 10:05 am МислењаCOLON120
Секоја чест за уловената риба. Ние во саботата три места сменивме и не видовме црвеноперка. На секакви мамци пробавме но изгледа е групирана и треба да ја најдеш, или да си мајстор како вас ...
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 35 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум