Ajde togas cicko Keltan da ti kaze Spire , drug pat nemoj da ni pisuvas sto si cital
oti ne sekogas e vistina , samo ona sto si videl za da ne bide samo sirenje dezinformacii...Niti bombi imase pukano niti ribi poumreni nekoj vide tamu.Deckite dojdoa pretovareni ,nespremni ,nemase nacin da gi nosam malku podaleku....taka da ostanavme kade edino i mozese ,kaj tie bitolcanite
na vlezot na siniot vir..kako trinaesto prase
da se nalovija ne,ne bese bas denot,da gi nosam podaleku ,na mrena da receme , strav mi bese,neiskusni za taa divina.Da gi nosam karasi da lovat na karaskiot..daleku,neiskusni vozaci,dojdoa so Lada niva pozajmena kolku se secavam ...kakva patem i ne vozel nikoj od niv na teren pred toa ...gospod samo znae i nie kako slegovme i se vrativme ...
Neka mi prostat site od drustvoto sto bevme tamu ,deckite se super i se nadevam deka ce napravime revans nekogas i da imaat malku poubavi spomeni od Vrpsko ..ama ona sto go napisav gore e vistinata. . .
PS .I ne e od lanska godina...ihaa godini ima od togas
A i nie cesto si ideme bez riba,,,nikogas ne mi bilo jasno sto e probolem da kazes deka ne si fatil riba..pa ajde izgovori vakvi takvi smisluvaj
ZOSTO ???