Ние Македонците сме чуден народ
Не чуден, чуден е зборот за американци, швеѓани, англичани...правиот збор е СЕБИЧЕН НАРОД!!!
И ајде, само мој став за ова со местава...
ИЛИ СМЕ ПРИЈАТЕЛИ, ИЛИ НЕ СМЕ!!!
Секој друг изговор за рибарски "мајсторлук" тертип или табиет ми е СТРАШНО ПАТЕТИЧНО СМЕШЕН!!!
Добро...малку беше вчера,денеска пак филозофии.Кој е себичен???Абе луѓе,ако од цела река сум фаќал под едно дрво за да не сум себичен,треба два автобуси ли да однесам токму под тоа дрво????
Кој од вас не е себичен?
И најважно,за сите кои се вклучија во дискусијата....АМА ПОШТЕНО ДА МИ ОДГОВОРИТЕ СЕГА,ДА ВЕ ВИДАМ.
КОЛКУ ОД ВАС ИМАТЕ МЕСТА ,КАДЕШТО ФАЌАТЕ РЕДОВНО РИБА????КОЛКУ,КАЖЕТЕ?И ЗА КОЛКУ ТАКВИ МЕСТА СТЕ СПОДЕЛИЛЕ??
Ако не знаете ,ќе ви кажам јас.Ретки се тие што покажале риба на форумов,а пак уште поголема природна реткост(треба да се под заштита и на УНЕСКО) тие што покажале ем риби ,ем точно инфо за место.
Кој е себичен?
Јас гледам љубоморни,а не себични.
Друже, come down...гледаш дека ниту се вклучив во дискусија ниту имам намера да се расправам ни со тебе ни со било кој...
А ја знам цела ситуација верувај како била и што била, но тоа не ми менува апсолутно ништо и не ми дава пза право да те осудам тебе, ам ИЧ...
Ако добро читаше вчера јас бев прв што ја смирував топката...на 3-пати постав дека ајде заедно јас, ти и ховитз да идеме на дунав, дека место по риба ке удрите по ракија (АКО ЧИТАШЕ) итн итн...??
И не те нареков тебе себичен, ги нареков сите оние што лично за мене се пријатели, а не ми се пријатели!!!
Ниту сме јас и ти пријатели, ниту се познаваме лично!!! Ете познаници под никови на рибарски форум!!
Тоа е мој став, и само го "поправив" постот претходен дека ЈАС МИСЛАМ ТАКА!!!
Немам ништо против тебе и твојот начин т.е риболовен карактер...неколку пати сум се изјаснил со СЕКОЈА ЧЕСТ!!!
А ако мислиш дека сакам да продолжам не, еве мое мислење и тука завршувам со сето ова...вчера не дадов мислење, него ке повторам ПРОБАВ ДА ЈА СМИРАМ ТОПКАТА!!!