Сега се вклучувам во темата
прво-прекрасен терен за риба,второ-Аки упорен,и нам добро познат фанатик
-нема како да не му веруваме.Испровоциран,а ретко го гледаме овде во такво расположение....Но монетата има две страни,јас оставам малку резерва и за чуварската служба,за кои рака на срце-никаде немаме слушнато нешто лошо,мада и меѓу 15 добри чувари,може да има некој што дели.Што и да било-поминало,убаво што и претставници од таа чуварска служба се меѓу нас
што е доказ дека се поразлични од другите,коишто ги молиме и каниме,активно со нас да учествуваат во дебатите на овој форум.
Јас посакувам да се јави убава соработка меѓу Дримовци и нас
да не пречекуваат привилегирано по риба
да пишуваат овде за своите активности,во специјалан тема за Глобочица,и од срце им посакуваме да си ја добијат концесијата и се да биде како што треба.
Мило ми е што сите сте ја спуштиле топката,и Бистро и на риболовците и помалку работа со мрежари на чуварите
Zdravo Poliz
sekako najdobri prijateli mozat da ni bidat sportskite ribolovci
zatoa se formiraat i sportski ribolovno drustva za ribolovcite zaedno da se druzat i uzivaat vo ubavinite sto ni gi nudi prirodata, se nadevam i sum uveren ke se druzime zaedno i na teren.
Nasata cel e Globocicko ezero da go napravime edno od najubavite i najbogatite ezera vo Makedonija i posiroko i mislam 45% od zamislenoto go ostvarivme, za 2011 imavme dosta dobri proekti no za zal situacijata e takva sto vo cela drzava sportskiot ribolov e zabranet iako nie izleguvame na ezerata i rekite.
Veruvajte 70 % od finansiite se od sportskite ribolovci zaljubeni vo ezeroto i nikogas nezalat da dadat donacija za da se realizira nekoj dobar proekt.
Pozz do site ke dobivate informacii za slucuvanjata na Globocicki, a moze da gledate i na Facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000105486511 ima i fotografii od aktivnosti