odgovor nikakov,,, sum lovel bna debar i nema ralika so globocica,, znam sto e ribolov na klasicna diva voda,,drim,, i vikas site,,koj ,,
nego razgovorov go vodam za da nesto razgranicime da bide realno, jas tuka realno ne gledam,,
na natprevarot vas ,,site sto frlija se i sedsto vo voda , i nekontrolirano,, tie ne fatija riba, tamu fatija riba ljudge sto nosea po 2 kg pcenka i 1,5kg boili, sto znaat,,
vasata voda e klasicna diva voda koj 90% se divjaci, bar za niv ne mi kazuvajj, a posebno tie pogolemi od 7 kg, ako eden dodeka se rani na mestoto pogodi jadica vo usta ,drugite ne startuvaat nego fakaat magla,i ,zatoa sto vo negovata grupa ne se pomali od 5kg, a za da porasnat tolkavi, od ikra vo taa sredina im trebba skoro 10 god,,, znaci opva ti go pisav deka ne zboruvam za krap , nego za radar, epa sega koj kako ke svati,,,
stvarno mi e nelogicno ova sto go procitav od tvoja strana,,, ako e taka vie treba da pravite krapski turizam i ke imate najposetuvana voda vo evropa,,,
kazav sekoja cest sto sui fatil,da ne me svatis pogresno, nego odgovorov tvoj me stavi vo dilema,,