jas planiram da pravam edna avantura zdravje letovo i planiram so 101 da idam
vajda ke mi uspee...kazi kako pominavte dade li riba nekoja,kaj vadat,ima li nesto...jas sakam da idam nakaj razibegov most sum slusal imalo
inaku sea ke postiram video od youtube od expedicija na crna reka tie sto ne bile da se zapoznaat so terenot.jas iskreno ne sum bil i reportazava mnogu mi vlijaese mi izgleda na mnogu dobro terence i moram da idam na son mi se javi da idam hahahaha pozdrav
http://www.youtube.com/watch?v=8bWkCB1Y ... bWkCB1Ydh8[/youtube]
ima 8 videa od expedicijava i dobro go pokazuvaat pogolemiot del na crna reka i se nadevam sekoj ke si zacrta barem po edno mesto kade bi sakal da bide da faka da go poseti
EKIPAVA E BANDA BEZ KOMANDA RESPECT !!!
Bratce, ako odis so 101 bidi siguren deka ne ke mozes da se vratis so istoto.Sum bil poveke pati-VRPSKO se vika mestoto i ako sakas najdobro e da stapis vo kontakt so Prilepcani i tie ke ti organiziraat se(od dzip do lokomotiva) a i pokraj drugoto bidejki se redovni tamu znaat koga kade i na koj vir dava riba.Za mrena - ja ima vo izobilie, a za drugoto samo so niv.Dolg e patot za da pravis samostojno avantura, a i sigurno ke go zgresis ako ne si odel.