Mislam deka Emil MAtovski ednash napisa
Toj shto nesaka da plati sekogash ke si najde izgovor za toa.
Ve molam zoshto zajkovo dade eden kup evra godinava za oprema neka mu plati nekoj dozvola i LEGITIMACIJA koja ne e vrzana so dozvolata i koja treba da ja ima sekoj ribolovec koj planira da ide na voda.
Da ne se karam vishe so nego
Mene samo ne mi e jasno zosto sekogas ti se stavas kako zacin vo sekoja prikazna..i mislis deka sekogas si vo pravo i deka sekogas znaes ama bas se...vo site pravci.
Znaes i sam deka nikogas ne sum komentiral i ne sum se raspraval za razno razni gluposti..ama brat ..koga Daniel komentira za nekoi raboti sekogas tie raboti se potkrepeni so fakti..dali e toa od predsedatelstvoto na babuna ili e toa od inspektorkata za veleski region..vo slucajov ova sto jas go kazav na forum e kazano od nivna strana..jas ne go izmisliv..
E sega koga stanuva zbor za pari....Daniel godinava dade 1000 e za dopolnuvanje na opremata,a ne prodavase..(kako nekoj),sto znaci deka 1500 se mackina kaslica za moe uzivanje ...ali samo ako se dadeni na pravo mesto i vo pravo vreme...a ne frleni zaludno...
I za kraj...jas nikogas ne sum se karal so tebe ..i nema da se karam bilo koga...ama ova za mene bese navreda od tvoja strana so toa sto javno apeliras do kolegite od forum da mi pltat dozvola i legitimacija..temava ja zabega do nemaj kade..
da te potsetam..temava bese plakanje na dozvola na drustvo bez koncesija...a ne mojot budzet...i vo idnina bi ti preporacal..pred da napises bilo sto preslusaj se dva tri pati vo pamet sto ke pises
pozz