www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Нед Ное 17, 2024 12:02 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS4344454647ELLIPSIS139»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ВЕЛЕШКО ЕЗЕРО
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:46 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
smetkata od Ribar a tekstot da glasi za babuna.. .. i sibaj , nebare nekoj cita detalji... :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:59 am 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
martinMK НапишиCOLON
Па пиши ја сметката.. да си платиме и да не се замараме..
Жиро с-ка 300-0000033529-38

Дознака: Уплата за дневна дозвола на Младост

п.с. 20% од уплатите одат за порибување во организација на Ицо Бајтс :mrgreen:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 1:57 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
JaneMK НапишиCOLON
se plaka na smetka.dnevna dozvola ne postoi za velesko.jas si ja plativ a i site shto odat shto gi znamm na uplatnica osven ovoj shto se raspraval koj nema plateno.mnogu ubavo napishav prethodno za dozvolite.
zoshto da se raspravam koga mozam da si fakam na raat
Ne mozam da svatam ..kako moze da ne postoi dnevna dozvola za na velesko ezero a se naplaka na veliko...nekna e naplatena dnevna na saso,sakaa da im naplatat i na pedza i na nenad..
ZAKLUCOK......postoi dnevna dozvola

E sega Jane samo da doobjasnam ona za sto pisav vo nekolku posta pogore:
Vcera bev da vadam dozvola za Milco..mi bese izdadena dozvola vo koja bea vmetnati samo veleskite reviri...Ezero mladost go nema nikade..koga prasav zosto seuste go nema vo listata velesko ezero..mi bese odgovoreno deka ke bide vmetnato vo dozvolite naknadno...sto znaci toa???
Toa znaci deka ne mozat da vmetnat voda vo dozvolite za koja nemaat resenie za koncesija,a site nie od forumov ili 99% od nas ja plaka dozvolota vo babuna za da moze da odi bez nikakov problem na velesko,a so uplatata od 1500 den ..........problemot seuste ne e resen..
Znaci potenciram uste ednas...dozvolata izdadena od SRD Babuna seuste ne vazi za na Velesko ezero..mislam deka bev jasen zosto

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 4:06 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Prvo ne e 1500 den nego pomalku zoshto tuka e vmetnata i godishnata legitimacija
.Vtoro kako shto kazav sekoj ke ve strizi na mesto kako saka ako nemate uplatnica.Koga si imash uplatnica nikoj nishto neti moze.
Treto normalno deka ne e vmetnato veleshko ezero koga sega iskoci vo sluzben vesnik-I PRAVILNO E DA GO NEMA,kartite se odshtampani odamna pred da iskoci vo sluzben vesnik.
Cetvrto me raduva shto sluzbata raboti kako treba i odzema na sekoj shto nema da plati dozvola pa makar i neispravno-EDNAS MORA SITE DA SE NAUCIME DA PLAKAME.So drugi zborovi ako si znael deka nema koncesija shto voopshto idesh na taa voda da fakash i da se raspravash so cuvarite okolu dnevna ili godishna-JAS VO OVOJ SLUCAJ SUM NA NIVNA STRANA.
Petto.Mrsko mi e veke da slusham kako se raspravate za dali ima ili nema koncesija kaj shto ve fatile deka imate frleni trski(sto znaci prvo vie ste krivi pa posle oni) a posle ogovarate na forumov za istite drushtva.Pa tie drushtva od negde mora da imaat finansii za da rabotat kako treba.
Ako veke sakash da delish pravda i politika togash bate ke si sedish doma i ke bidesh naispraven.Vo momentov za zal samo KELTAN go ima toa pravo i nikoj drug(bez navredi Keltan)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:12 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
kako prvo ke pocnam da te citiram...kako vtoro nemaat site legitimicaii pa zatoa kompletna dozvola e 1500 den...kako treto..ako znaes deka duri sega izlegle koncesiite zosto cela godina se baraat dozvoli na voda koga babuna ja nemase ni bukvata K od koncesija,,,znaci i sam se demantiras so tvojot post...sluzbata raboti i odzema trski ...ama posle potpisuvanjeto na koncesijata..ke mora da nauci da odzema i mrezi..znaci imas odgovor i na toa..znaci pod cetvrta tocka..si odbral GRESNA STRANA..kako petto...jas ako nesakam da citam komentari i mislenja na clenovi na forumov...nikogas ne bi ukucal http://WWW.RIBAR.COM.mk...za da ne ni bide MRSKO......a za da imaat drustvata finansii...ke rabotat strogo kako propisuva zakon i ke bidat ednakvi kon site, a ne za nekoi majka ...za drugi makea..

I za kraj...nikogas ne sum delel pravda a sekogas sum bil na nejzina strana..pravdata ke ja barame na drugo mesto..mislam deka znaes kade...a za sedenje doma....e takva sila seuste ne postoi a kamoli li nekoj ribocuvar, sto ke me natera da ne izlezam na voda koga mi e mene keif...

Pozdrav do jane

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 06, 2012 11:17 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
Samo da dodadam vo dozvolata od 1500den ne vleguva samo revirot so koj stopanisuva babuna negi i nekoi drugi drustva kako Pcinja i dr

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 07, 2012 8:57 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
ccccccccc,, ke odam u spin definitivno :(
teski sme krapdgiive, :D :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 07, 2012 10:24 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
spiner ce bidel ..kolku jas krapcija sto ce bidam :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 07, 2012 11:32 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Mislam deka Emil MAtovski ednash napisa

Toj shto nesaka da plati sekogash ke si najde izgovor za toa.

Ve molam zoshto zajkovo dade eden kup evra godinava za oprema neka mu plati nekoj dozvola i LEGITIMACIJA koja ne e vrzana so dozvolata i koja treba da ja ima sekoj ribolovec koj planira da ide na voda.

Da ne se karam vishe so nego ;) ;) ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Сеп 08, 2012 3:57 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
2 amura izvadeni pred 2 casa,, 10 i 13kg,, eden na tapa.. prijateli moi,, najsvezo info,,

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS4344454647ELLIPSIS139»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 10 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum