Незнам, Fox познат по неуништливост, Даива како иноватор (погледнете го V-joint системот) или Спортекс кој дава 10год. гаранција на бланк... да ги ставам во кош или да ги прогласам за пропали со стара слава со jrc, mad, prologic итн...хм??
Споредувам цена, не класа. Споредувам комерцијални брендови и тука треба да се види пазарната вредност.
Бланк е бланк, не се троши.
Не ме интересира која класа е, за 500 бона имам избор на ЛУДИЛО половњаци.
Ако јас имам 500 евра за фрлање, нови C3 нема да купам никогаш.
Муабеотв ми е подобро ќе купам половно Peugeot 307 HDI, отколку ново Пунто.
Potpolno si vo pravo zatoa i ti napisav.
Najdimi his 3,90 3,5lb,najdimi torix 12,6 3,6 lb,najdimi century focal system 3,90 3,5lb,najdi mi akn 3,90 3,5lb za 500 eur i jas ke kupam.
nemi sporeduva Fs e clasa so C3 zosto voopsto ne e isto nemozes da gi sporedis niti pa ng 3,5 lb.Sum imal i znam koi se moznostite FS e clasa ke mi sporedis so tournamentot koja ja zema Boris i tuka pak si u minus.Zosto polesna potenka i pobrza e prologicot od e clasata.Madot sto go zema duki e isto slicno a cenata na novi e duplo poeftino od e clasa polovni.
Taka se sporeduva Spaiva ne se mesaat babi i zabi.
Fox odamna zavrsi so neunistlivost uste pred 6 godini,sportexot zavrsi uste pred 10 godini,daiwata isto.Sega gi pravi ista fabrika kako i prologikot i anakondata i jrc i pelzer i kazi mi zosto da platam duplo za nesto sto e so isti kvalitet i isti performansi